Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: real del tg.jiu Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2707
real del tg.jiu MMT4
atac Tactiek 5app
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc is nu in balbezit. Pescaru onderschept slim de pass. Pescaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Căldăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Walkiewicz speelt de bal door. Pescaru rent richting de bal. Pescaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Carrizosa met een sublieme pass. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duthie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Căldăraru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată verovert de bal door een tackle van achteren. Płocki met een sublieme pass. Carrizosa rent richting de bal. Carrizosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpescu passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - MMT4 1:0

17e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Mazilu passt de bal met de wreef. Pănican met een sublieme pass. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Duthie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vulpescu rent richting de bal. Carrizosa onderschept slim de pass. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Otava rent richting de bal. Otava passt de bal met de wreef. Pescaru met een sublieme pass. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vulpescu passt de bal zonder na te denken. Pănican is nu in balbezit. Pănican passt de bal zonder na te denken. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Płocki met een sublieme pass. Daar is Carrizosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie schiet op doel. Iuresean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Holban geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Duthie stond buitenspel. Ciuboată maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 50%, MMT4 50%.
real del tg.jiu - MMT4 1:0

46e minuut.
Inworp. Ninoiu met de inworp. Vulpescu speelt de bal door. Pănican is nu in balbezit. Pănican draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mazilu passt de bal zonder na te denken. Daar is Vulpescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpescu passt de bal in één keer door. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Carrizosa is nu in balbezit. Carrizosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duthie de bal. Duthie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vulpescu rent richting de bal. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru geeft de bal voor. Duthie heeft problemen om de bal te vangen. Duthie schiet op doel. Iuresean bokst de bal weg.

74e minuut.
Płocki is nu in balbezit. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocki geeft een hoge lob. Carrizosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real del tg.jiu - MMT4 1:1

81e minuut.
Căldăraru speelt de bal door. Płocki geeft de bal voor. Duthie kopt de bal weg. Carrizosa heeft problemen om de bal te vangen. Carrizosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 54%, MMT4 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real del tg.jiu - MMT4 1:1