Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski DrewniakTeam
523 Tactiek ProJecT X
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 47.1
matig Schieten zeer goed
slecht Passen solide
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Siciliano passt de bal zonder na te denken. Mols speelt de bal door. Wigier heeft problemen om de bal te vangen. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Żurański probeert naar een medespeler te passen. Polewicz rent richting de bal. Mols tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mols krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Demirökçe de bal. Siciliano rent richting de bal. Siciliano draait met de bal, schiet en ... Szklarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Szklarski speelt de bal door. Mols kopt de bal weg. Daar is Versace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigier rent richting de bal. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:1

21e minuut.
Camallı met een sublieme pass. Siciliano rent richting de bal. Siciliano passt de bal met de wreef. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Szklarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demirökçe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikruta trapt de bal weg. Siciliano kopt de bal weg. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe draait met de bal, schiet en ... Paal! Szklarski bokst de bal weg. Szklarski speelt de bal door. Siles kopt de bal weg. Klungelig pakt Jadanowski de bal. Wigier rent richting de bal. Wigier draait met de bal, schiet en ... Szklarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap. Szklarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Versace geeft een lange en hoge pass. Fellag kopt de bal weg. Klungelig pakt Górniak de bal. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Siles onderschept slim de pass. Siciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliano met een sublieme pass. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Szklarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Camallı geeft een hoge lob. Jadanowski kopt de bal weg. Pacio heeft problemen om de bal te vangen. Siciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliano schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Żurański geeft de bal voor. Inworp. Mols zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siles is nu in balbezit. Siles geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles passt de bal in één keer door. Siciliano probeert naar een medespeler te passen. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:2

37e minuut.
Jadanowski rent richting de bal. Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliano is nu in balbezit. Wigier is nu in balbezit. Wigier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Inworp. Camallı met een snelle inworp. Jadanowski rent richting de bal. Wigier onderschept slim de pass. Wigier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 83%, DrewniakTeam 17%.
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:2

46e minuut.
Wędrowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Demirökçe rent richting de bal. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano passt de bal zonder na te denken. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Kałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kałkowski geeft een lange en hoge pass. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:3

49e minuut.
Camallı passt de bal met de wreef. Siles geeft de bal voor. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe schiet op doel. Szklarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:4

50e minuut.
Bonnet komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Camallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Camallı probeert naar een medespeler te passen. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:5

57e minuut.
Mols met een snelle inworp. Siciliano rent richting de bal. Siciliano passt de bal zonder na te denken. Camallı rent richting de bal. Camallı speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:6

59e minuut.
Camallı rent richting de bal. Camallı passt de bal in één keer door. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier draait met de bal, schiet en ... Szklarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:7

60e minuut.
Pacio geeft een hoge lob. Inworp. Camallı met de inworp. Siles rent richting de bal. Siles geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walusiak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Camallı met een sublieme pass. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano passt de bal met de wreef. Bonnet rent richting de bal. Bonnet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Siciliano speelt de bal door. Mols is nu in balbezit. Mols met een sublieme pass. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier schiet op doel. Szklarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:8

73e minuut.
Żurański verovert de bal door een tackle van achteren. Żurański met een sublieme pass. Mikruta met een sublieme pass. Wigier is nu in balbezit. Wigier schiet op doel. Szklarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Wigier is nu in balbezit. Wigier passt de bal zonder na te denken. Daar is Siciliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siciliano schiet op doel. Szklarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:9

82e minuut.
Siciliano is nu in balbezit. Siciliano geeft een lange en hoge pass. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:10

85e minuut.
Siles met een sublieme pass. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet probeert naar een medespeler te passen. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:11

89e minuut.
Inworp. Mols met een snelle inworp. Siles probeert naar een medespeler te passen. Siciliano rent richting de bal. Siciliano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 76%, DrewniakTeam 24%.
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - DrewniakTeam 0:11