Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. Club Saint Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3604
F.C. Club Saint F.C. Northville
aanvallend Tactiek begin
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 33.7
redelijk Schieten zwak
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Warianka passt de bal zonder na te denken. Masztaler rent richting de bal. Masztaler passt de bal zonder na te denken. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Guzić met een harde bal richting middenveld. Ramírez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ülküsoy de bal onder controle te krijgen. Leloup rent richting de bal. Leloup draait met de bal, schiet en ... Pencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cowie heeft problemen om de bal te vangen. Leloup rent richting de bal. Leloup draait met de bal, schiet en ... Pencz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - F.C. Northville 1:0

11e minuut.
Masztaler is nu in balbezit. Masztaler met een sublieme pass. Feo met een sublieme pass. Warianka rent richting de bal. Warianka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Croitoru geeft de bal voor. Fülep probeert de bal aan de voet te houden. Cowie rent richting de bal. Cowie haalt uit met een fantastische trap. Pencz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - F.C. Northville 2:0

27e minuut.
Masztaler met een sublieme pass. Daar is Scieur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scieur met een sublieme pass. Cowie is nu in balbezit. Cowie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Leloup kopt de bal weg. Ciuciuleanu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Heck met een snelle inworp. Leloup geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Ülküsoy rent richting de bal. Ülküsoy geeft een hoge lob. Nowosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosiński geeft een lange en hoge pass. Leloup maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stivala kopt de bal weg. Feo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szewczuk is nu in balbezit. Szewczuk passt de bal in één keer door. Cowie is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup probeert naar een medespeler te passen. Cowie is nu in balbezit. Cowie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Miranda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 50%, F.C. Northville 50%.
F.C. Club Saint - F.C. Northville 2:0

55e minuut.
Feo probeert naar een medespeler te passen. Masztaler heeft problemen om de bal te vangen. Masztaler speelt de bal door. Warianka is nu in balbezit. Warianka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nowosiński rent richting de bal. Nowosiński geeft een lange en hoge pass. Ülküsoy kopt de bal weg. Van Heck is nu in balbezit. Van Heck geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Van Heck geeft de bal voor. Doeltrap. Pencz met een harde bal richting middenveld. Warianka rent richting de bal. Warianka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Van Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciuleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuciuleanu met een sublieme pass. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 48%, F.C. Northville 52%.
F.C. Club Saint - F.C. Northville 2:0