Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Sverige U21
Slovenija 1 Tactiek Jully
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
44.6 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


12e minuut.
Lundgårdh onderschept slim de pass. Lundgårdh met een sublieme pass. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström geeft een lange en hoge pass. Löfberg springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Veznik geeft een hoge lob. Lajnšček kopt de bal weg. Novak rent richting de bal. Lajnšček is nu in balbezit. Lajnšček draait met de bal, schiet en ... Samuelsson bokst de bal weg.

27e minuut.
Vidmar is nu in balbezit. Daar is Sälle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sälle geeft een lange en hoge pass. Fexeus is nu in balbezit. Fexeus schiet op doel. Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kentsson geeft de bal voor. Inworp. Novak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fexeus kopt de bal weg. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström passt de bal zonder na te denken. Fexeus rent richting de bal. Fexeus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Jerman komt het veld opgelopen. Matsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 49%, Sverige U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovenija U21 - Sverige U21 0:0

49e minuut.
Nordlöv geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boček de bal. Očko is nu in balbezit. Löfberg onderschept slim de pass. Löfberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Sverige U21 0:1

57e minuut.
Lindström rent richting de bal. Veznik onderschept slim de pass. Veznik passt de bal in één keer door. Ambroz is nu in balbezit. Ambroz draait met de bal, schiet en ... Samuelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrovatin komt het veld opgelopen. Jazbec komt het veld opgelopen. Vitranc komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Vidmar is nu in balbezit. Löfberg begaat een overtreding. Vidmar raakt geblesseerd tijdens het duel. Klančnik komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jazbec verovert de bal door een tackle van achteren. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Lundgårdh heeft problemen om de bal te vangen. Lundgårdh schiet op doel. Boček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Jerman probeert naar een medespeler te passen. Klančnik rent richting de bal. Nordlöv tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klančnik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Klančnik kan niet meer verder spelen.

85e minuut.
Inworp. Göransson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 49%, Sverige U21 51%.
Slovenija U21 - Sverige U21 0:1