Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maru Jinair HaoNguyen
man chính Tactiek HN_A
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Bersani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersani met een sublieme pass. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:1

5e minuut.
Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Bùi Dương met de inworp. Bersani heeft problemen om de bal te vangen. Bersani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Daar is Bersani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương probeert naar een medespeler te passen. Sivrice rent richting de bal. Sivrice schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sivrice met de inworp. Bersani is nu in balbezit. Bersani speelt de bal door. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:2

13e minuut.
Phúc Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripepi verovert de bal door een tackle van achteren. Ripepi speelt de bal door. Bersani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sivrice met de inworp. Bersani rent richting de bal. Bersani passt de bal met de wreef. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:3

18e minuut.
Ripepi rent richting de bal. Ripepi met een sublieme pass. Lewator geeft een hoge lob. Bersani is nu in balbezit. Bersani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:4

19e minuut.
Sivrice met een snelle inworp. Bersani probeert naar een medespeler te passen. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương haalt uit met een fantastische trap. Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:5

20e minuut.
Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sivrice geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Long Giang probeert naar een medespeler te passen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Chí Hiếu geeft een lange en hoge pass. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Sivrice met een sublieme pass. Bersani heeft problemen om de bal te vangen. Bersani schiet op doel. Long Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. Navarro passt de bal met de wreef. Bersani is nu in balbezit. Bersani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Fabri met een sublieme pass. Klungelig pakt Sivrice de bal. Sivrice probeert naar een medespeler te passen. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bersani speelt de bal door. Sivrice speelt de bal door. Klungelig pakt Bersani de bal. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fabri rent richting de bal. Ripepi is nu in balbezit. Ripepi passt de bal zonder na te denken. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Ripepi is nu in balbezit. Ripepi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sivrice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bersani is nu in balbezit. Bersani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:6

40e minuut.
Sivrice rent richting de bal. Sivrice passt de bal in één keer door. Daar is Ripepi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ripepi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Long Giang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:7

44e minuut.
Fabri passt de bal in één keer door. Navarro is nu in balbezit. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maru Jinair 92%, HaoNguyen 8%.
Maru Jinair - HaoNguyen 0:8

46e minuut.
Bùi Dương met een sublieme pass. Bersani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương haalt uit met een fantastische trap. Long Giang bokst de bal weg. Bersani is nu in balbezit. Bersani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:9

48e minuut.
Bùi Dương is nu in balbezit. Ripepi met een sublieme pass. Bersani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersani draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Navarro de bal. Lewator is nu in balbezit. Lewator passt de bal met de wreef. Bersani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:10

54e minuut.
Sivrice passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ripepi de bal. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripepi is nu in balbezit. Ripepi passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Chí Hiếu de bal. Inworp. Navarro met een snelle inworp. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Reyes passt de bal in één keer door. Inworp. Navarro met de inworp. Bersani kan de bal niet met de borst controleren. Bersani draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator passt de bal in één keer door. Sivrice speelt de bal door. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lewator raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vnuk komt het veld opgelopen. Sivrice geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ripepi rent richting de bal. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương schiet op doel. Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Ferraris de bal. Vnuk rent richting de bal. Vnuk probeert naar een medespeler te passen. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:11

64e minuut.
Fabri passt de bal zonder na te denken. Sivrice met een sublieme pass. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương schiet op doel. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:12

65e minuut.
Bersani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ripepi speelt de bal door. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:13

67e minuut.
Ðức Huy passt de bal zonder na te denken. Inworp. Navarro met een snelle inworp. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Văn Minh rent richting de bal. Văn Minh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sivrice met de inworp. Bersani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bersani is nu in balbezit. Bersani met een sublieme pass. Sivrice is nu in balbezit. Sivrice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ripepi rent richting de bal. Ripepi met een sublieme pass. Bersani is nu in balbezit. Bersani draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:14

73e minuut.
Ripepi rent richting de bal. Ripepi speelt de bal door. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương schiet op doel. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:15

76e minuut.
Phúc Lâm rent richting de bal. Phúc Lâm passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Navarro neemt de hoekschop. Bersani kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:16

77e minuut.
Phúc Lâm rent richting de bal. Bùi Dương onderschept slim de pass. Ripepi rent richting de bal. Ripepi schiet op doel. Bersani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:17

79e minuut.
Bersani verovert de bal door een tackle van achteren. Bersani geeft een hoge lob. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ... Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - HaoNguyen 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maru Jinair 86%, HaoNguyen 14%.
Maru Jinair - HaoNguyen 0:18