Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga Pomorza
  • Stadion: lokalny orlik
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8487
ac haratacze Pincher United
na nich Tactiek G0 PR0 ATACK!!!!
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
2 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 40.6
average Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen average


10e minuut.
Altınapa speelt de bal door. Gülaçar heeft problemen om de bal te vangen. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Basterretxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
do Carmo is nu in balbezit. do Carmo speelt de bal door. Gülaçar rent richting de bal. Gülaçar geeft de bal voor. Piasecki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Topan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. do Carmo met een snelle inworp. Gülaçar rent richting de bal. Gülaçar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac haratacze 41%, Pincher United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ac haratacze - Pincher United 0:0

46e minuut.
Boli komt het veld opgelopen. Alvær komt het veld opgelopen. Conta komt het veld opgelopen. Cirulli komt het veld opgelopen. bin Jamlus komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Chaves speelt de bal door. Basterretxea rent richting de bal. Basterretxea speelt de bal door. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. bin Jamlus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Socol de bal. Estay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Socol. Socol krijgt een gele kaart.

72e minuut.
do Carmo verovert de bal door een tackle van achteren. do Carmo met een sublieme pass. Klungelig pakt Boli de bal. Boli draait met de bal, schiet en ... Di Miglio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ac haratacze - Pincher United 0:1

78e minuut.
do Carmo met een sublieme pass. Alvær bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvær speelt de bal door. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Di Miglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac haratacze 50%, Pincher United 50%.
ac haratacze - Pincher United 0:1