Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Predatorka
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
AFK LoKo Chomutov Parta 66
jejda 442 Tactiek 4-3-3-
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67 gemiddelde waardering 64.5
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Vafeas onderschept slim de pass. Čamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas onderschept slim de pass. Vafeas draait met de bal, schiet en ... Sinicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - Parta 66 0:1

6e minuut.
Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădiţă passt de bal in één keer door. Bakalář rent richting de bal. Bakalář geeft een lange en hoge pass. Lenaerts springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Csank speelt de bal door. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts passt de bal in één keer door. Daar is Bădiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Petrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Petrescu speelt de bal door. Bakalář is nu in balbezit. Bakalář geeft de bal voor. Bădiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dridi is nu in balbezit. Bădiţă onderschept slim de pass. Bădiţă passt de bal zonder na te denken. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Čamek geeft een hoge lob. Bakalář rent richting de bal. Bakalář passt de bal in één keer door. Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bakalář is nu in balbezit. Bakalář met een sublieme pass. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă schiet op doel. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Csank controleert de bal met de borst. Villaggio rent richting de bal. Vafeas begaat een overtreding. Vafeas krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bolesta rent richting de bal. Csank onderschept slim de pass. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts schiet op doel. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFK LoKo Chomutov - Parta 66 1:1

22e minuut.
Cidoncha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidoncha passt de bal met de wreef. Bakalář is nu in balbezit. Bakalář geeft de bal voor. Bădiţă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts passt de bal in één keer door. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Makuch kopt de bal weg. Vafeas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čamek. Čamek krijgt een gele kaart. Vafeas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Akifzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Sinicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Akifzadə passt de bal met de wreef. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas draait met de bal, schiet en ... Čamek probeert de bal aan de voet te houden. Sinicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - Parta 66 1:2

36e minuut.
Akifzadə probeert naar een medespeler te passen. Villaggio speelt de bal door. Lenaerts is nu in balbezit. Gheaţă is nu in balbezit. Gheaţă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kolaylı met een sublieme pass. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Himbajs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Himbajs is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Makuch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makuch wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sinicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vafeas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - Parta 66 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 38%, Parta 66 62%.
AFK LoKo Chomutov - Parta 66 1:3

49e minuut.
Makuch controleert de bal met de borst. Villaggio is nu in balbezit. Makuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makuch krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kolaylı speelt de bal door. Villaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Makuch is nu in balbezit. Makuch schiet op doel. Sinicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Gheaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheaţă geeft een lange en hoge pass. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - Parta 66 2:3

69e minuut.
Bolesta probeert naar een medespeler te passen. Kolaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaggio begaat een overtreding. Villaggio krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kolaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch rent richting de bal. Kolaylı is nu in balbezit. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bolesta rent richting de bal. Villaggio speelt de bal door. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cidoncha geeft een lange en hoge pass. Daar is Praxedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə schiet op doel. Sinicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - Parta 66 2:4

84e minuut.
Čamek onderschept slim de pass. Čamek geeft een hoge lob. Bakalář speelt de bal door. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts schiet op doel. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cidoncha geeft een hoge lob. Makuch kopt de bal weg. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 48%, Parta 66 52%.
AFK LoKo Chomutov - Parta 66 2:4