Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: NARODOWY
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
GODŁO RP Immortales
Pożyczona P Tactiek Masakra flanka
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
63.5 gemiddelde waardering 58.3
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Preich onderschept slim de pass. Hajduczek is nu in balbezit. Parada is nu in balbezit. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Szklarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Turgayer met een sublieme pass. Witos speelt de bal door. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger geeft een hoge lob. Hajduczek krijgt zijn hoofd ertegen. Szklarski bokst de bal weg.

29e minuut.
Preich bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgayer onderschept slim de pass. Turgayer geeft een lange en hoge pass. Jožin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jožin haalt uit met een fantastische trap. Szklarski bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Tømmerås de bal. Paseca onderschept slim de pass. Paseca passt de bal zonder na te denken. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Herojewski komt het veld opgelopen. Łatkowski komt het veld opgelopen. Zdolski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 48%, Immortales 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GODŁO RP - Immortales 0:0

56e minuut.
Witos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szmatiuk is nu in balbezit. Schneeberger onderschept slim de pass. Schneeberger geeft een lange en hoge pass. Hajduczek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Witos rent richting de bal. Dodds verovert de bal door een tackle van achteren. Dodds geeft een hoge lob. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ... Businger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Turgayer rent richting de bal. Turgayer passt de bal in één keer door. Schneeberger is nu in balbezit. Schneeberger geeft de bal voor. Hajduczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Turgayer met een sublieme pass. Schneeberger heeft problemen om de bal te vangen. Schneeberger geeft de bal voor. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Preich is nu in balbezit. Preich passt de bal zonder na te denken. Dodds speelt de bal door. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dodds rent richting de bal. Dodds passt de bal met de wreef. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatkowski schiet op doel. Businger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk onderschept slim de pass. Witos speelt de bal door. Jožin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jožin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - Immortales 1:0

72e minuut.
Inworp. Preich met een snelle inworp. Dodds geeft een lange en hoge pass. Dannhäuser springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GODŁO RP - Immortales 1:1

73e minuut.
Dodds is nu in balbezit. Dodds passt de bal zonder na te denken. Parada geeft de bal voor. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Turgayer rent richting de bal. Turgayer speelt de bal door. Schneeberger rent richting de bal. Schneeberger geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zdolski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 56%, Immortales 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GODŁO RP - Immortales 1:1