Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12234
Eesti U21 Nederland U21
Eesti wing x4def Tactiek 5-2-3 NL
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen very good


17e minuut.
Welcker controleert de bal met de borst. Vernik rent richting de bal. Welcker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Welcker krijgt een gele kaart. Vernik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verendi met een snel genomen vrije trap. Sporkslede rent richting de bal. Roose onderschept slim de pass. Roose schiet op doel. Coremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Grobbe met een sublieme pass. Roose rent richting de bal. Met opzet legt van der Sluis zijn tegenspeler op de grond. Roose is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verendi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Linssen de bal. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Proper. Verendi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Verendi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik passt de bal zonder na te denken. Heerkens rent richting de bal. Verendi onderschept slim de pass. Verendi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Priiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Priiman geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Welcker neemt de hoekschop. Hillen maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Nederland U21 0:1

44e minuut.
van der Sluis rent richting de bal. Roose verovert de bal door een tackle van achteren. Roose speelt de bal door. Verendi is nu in balbezit. Verendi draait met de bal, schiet en ... Coremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roose is nu in balbezit. Roose haalt uit met een fantastische trap. Coremans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauman komt het veld opgelopen. Raba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 49%, Nederland U21 51%.
Eesti U21 - Nederland U21 0:1

50e minuut.
Hillen rent richting de bal. Puusepp met een sublieme pass. Klavan kopt de bal weg. Hillen rent richting de bal. Hillen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Miljand kopt de bal weg. Tumma probeert de bal aan de voet te houden. Hillen rent richting de bal. Helmer is nu in balbezit. Helmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Bauman probeert naar een medespeler te passen. Verendi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Proper. Verendi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Verendi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. van der Haar komt het veld opgelopen. Sarapuu komt het veld opgelopen. Ambur komt het veld opgelopen. Manhoef komt het veld opgelopen. Marsman komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. van de Korput komt het veld opgelopen. Klavan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bauman kopt de bal weg. Klungelig pakt Verendi de bal. van de Korput schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van de Korput krijgt een gele kaart. Verendi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Verendi kan niet meer verder spelen. Meier komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Bauman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klavan controleert de bal met de borst. Klavan geeft een hoge lob. Meier krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Raba passt de bal zonder na te denken. Klavan geeft een lange en hoge pass. Daar is Linssen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meier rent richting de bal. Meier schiet op doel. Coremans bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 48%, Nederland U21 52%.
Eesti U21 - Nederland U21 0:1