Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junta Elastica -ŁÓDZKA OŚMIORNICA -
Nas Cordas Tactiek 433 tiki taka
46% Balbezit 54%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 54.9
formidable Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Consolini de bal onder controle te krijgen. Venevyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Cantarero. García Cantarero krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Zidane passt de bal in één keer door. Venevyčius is nu in balbezit. Met opzet legt Saikkonen zijn tegenspeler op de grond. Saikkonen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Bjeković verovert de bal door een tackle van achteren. Consolini is nu in balbezit. Bjeković verovert de bal door een tackle van achteren. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Manole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gyulai rent richting de bal. Gyulai haalt uit met een fantastische trap. Manole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:0

18e minuut.
Inworp. Pantera met de inworp. Gyulai rent richting de bal. Gyulai geeft de bal voor. Demere springt en kopt de bal. Manole bokst de bal weg. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:0

19e minuut.
Inworp. Pantera met een snelle inworp. Lagarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai onderschept slim de pass. Gyulai geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zidane geeft de bal voor. Řezníček probeert de bal met de borst te controleren. Pantera is nu in balbezit. Řezníček verovert de bal door een tackle van achteren. Řezníček haalt uit met een fantastische trap. Malzoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pantera onderschept slim de pass. Pantera geeft een lange en hoge pass. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 3:0

31e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar geeft de bal voor. Consolini rent richting de bal. Consolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 4:0

37e minuut.
Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostovoj verovert de bal door een tackle van achteren. Mabbutt is nu in balbezit. Demere verovert de bal door een tackle van achteren. Demere schiet op doel. Manole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Fabri geeft een hoge lob. Piras kan de bal niet met de borst controleren. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec schiet op doel. Manole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 5:0

38e minuut.
Honkasalo speelt de bal door. Venevyčius is nu in balbezit. Demere geeft een hoge lob. Goleniec rent richting de bal. Goleniec draait met de bal, schiet en ... Manole bokst de bal weg.

41e minuut.
Fabri geeft de bal voor. Gyulai rent richting de bal. Gyulai passt de bal in één keer door. Demere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Goleniec rent richting de bal. Goleniec schiet op doel. Manole bokst de bal weg. Klungelig pakt Mostovoj de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junta Elastica 37%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 63%.
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 6:0

46e minuut.
Lagarde passt de bal in één keer door. Řezníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gyulai krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Řezníček is nu in balbezit. Grande verovert de bal door een tackle van achteren. Grande geeft een lange en hoge pass. Consolini rent richting de bal. Consolini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manole trapt de bal weg. Mantar kopt de bal weg. Zidane rent richting de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ... Malzoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zidane is nu in balbezit. Zidane draait met de bal, schiet en ... Malzoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 6:1

60e minuut.
Inworp. Portugal komt het veld opgelopen. Mantar met de inworp. Bjeković rent richting de bal. Goleniec onderschept slim de pass. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 7:1

63e minuut.
Fabri geeft de bal voor. Bjeković verovert de bal door een tackle van achteren. Consolini rent richting de bal. Consolini geeft de bal voor. Demere maakt een snoekduik en kopt de bal. Manole bokst de bal weg.

67e minuut.
García Cantarero geeft een lange en hoge pass. Goleniec rent richting de bal. Portugal is nu in balbezit. Portugal geeft een lange en hoge pass. Consolini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mantar zal de hoekschop nemen. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 8:1

72e minuut.
Mantar passt de bal in één keer door. Portugal geeft een lange en hoge pass. Demere kopt de bal weg. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 9:1

81e minuut.
Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri geeft de bal voor. Bjeković onderschept slim de pass. Consolini is nu in balbezit. Consolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demere rent richting de bal. Demere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 10:1

82e minuut.
Piras probeert naar een medespeler te passen. Lagarde probeert naar een medespeler te passen. Portugal probeert naar een medespeler te passen. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal geeft een lange en hoge pass. Manole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bjeković geeft een hoge lob. Zidane kopt de bal weg. Venevyčius is nu in balbezit. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap. Malzoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junta Elastica 36%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 64%.
Junta Elastica - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 10:2