Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Stade De Von Dammi
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
K.S.K Lommel WOJCIECHÓW
Le Boom Tactiek wa
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 50.6
redelijk Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


7e minuut.
Vlerick rent richting de bal. Vlerick geeft de bal voor. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Palermo rent richting de bal. Palermo draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Vreven heeft problemen om de bal te vangen. Papaluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaluca probeert naar een medespeler te passen. Yutong rent richting de bal. Yutong draait met de bal, schiet en ... Jooris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Helanen passt de bal met de wreef. Lammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammi passt de bal met de wreef. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Jakubczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanpeteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong verovert de bal door een tackle van achteren. Yutong schiet op doel. Milanesio probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Swartenbroucks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaluca is nu in balbezit. Papaluca geeft de bal voor. Yutong is nu in balbezit. Yutong schiet op doel. Jooris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ronsse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feldmann rent richting de bal. Feldmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lammi met een sublieme pass. Yutong heeft problemen om de bal te vangen. Feldmann is nu in balbezit. Feldmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - WOJCIECHÓW 0:1

25e minuut.
Vanpeteghem is nu in balbezit. Lammi onderschept slim de pass. Lammi met een sublieme pass. Feldmann rent richting de bal. Feldmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Jakubczak met een snelle inworp. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammi onderschept slim de pass. Lammi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lammi verovert de bal door een tackle van achteren. Lammi met een sublieme pass. Yutong is nu in balbezit. Feldmann rent richting de bal. Feldmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - WOJCIECHÓW 0:2

37e minuut.
Lammi probeert naar een medespeler te passen. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong passt de bal met de wreef. Feldmann is nu in balbezit. Feldmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse geeft een hoge lob. Papaluca probeert de bal aan de voet te houden. Jakubczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - WOJCIECHÓW 0:3

43e minuut.
Jooris trapt de bal weg. Jakubczak kopt de bal weg. Daar is Feldmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 78%, WOJCIECHÓW 22%.
K.S.K Lommel - WOJCIECHÓW 0:3

46e minuut.
Stegemann komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lammi met een sublieme pass. Foret is nu in balbezit. Feldmann verovert de bal door een tackle van achteren. Feldmann haalt uit met een fantastische trap. Milanesio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Helanen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jakubczak rent richting de bal. Jakubczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Foret geeft de bal voor. Tähtioja geeft een hoge lob. Ronsse heeft problemen om de bal te vangen. Yutong is nu in balbezit. Yutong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - WOJCIECHÓW 0:4

52e minuut.
Swartenbroucks rent richting de bal. Stegemann is nu in balbezit. Stegemann speelt de bal door. Klungelig pakt Feldmann de bal. Feldmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - WOJCIECHÓW 0:5

60e minuut.
Vreven speelt de bal door. Lammi rent richting de bal. Lammi geeft een hoge lob. Jakubczak is nu in balbezit. Jakubczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jakubczak rent richting de bal. Jakubczak passt de bal zonder na te denken. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen passt de bal zonder na te denken. Stegemann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Helanen passt de bal in één keer door. Lammi rent richting de bal. Lammi probeert naar een medespeler te passen. Feldmann is nu in balbezit. Feldmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Helanen kopt de bal weg. Klungelig pakt Vanpeteghem de bal. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong draait met de bal, schiet en ... Staelens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Helanen neemt de hoekschop. Jakubczak is nu in balbezit. Jakubczak draait met de bal, schiet en ... Jooris bokst de bal weg.

74e minuut.
Vreven passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Heyninck de bal. Heyninck speelt de bal door. Yutong rent richting de bal. Yutong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - WOJCIECHÓW 0:6

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chitic komt het veld opgelopen. Skjærvold komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Milanesio rent richting de bal. Skjærvold onderschept slim de pass. Staelens met een sublieme pass. Jakubczak is nu in balbezit. Jakubczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - WOJCIECHÓW 0:7

78e minuut.
Ronsse heeft problemen om de bal te vangen. Chitic onderschept slim de pass. Daar is Chitic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - WOJCIECHÓW 0:8

79e minuut.
Foret is nu in balbezit. Foret geeft de bal voor. Jakubczak kopt de bal weg. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Składak komt het veld opgelopen. Lago komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Składak is nu in balbezit. Składak passt de bal met de wreef. Stegemann met een sublieme pass. Skjærvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Staelens geeft een hoge lob. Vreven kopt de bal weg. Daar is Milanesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ... Jooris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Składak speelt de bal door. Klungelig pakt Chitic de bal. Ronsse rent richting de bal. Chitic onderschept slim de pass. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Milanesio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tähtioja kopt de bal weg. Składak met een sublieme pass. Daar is Skjærvold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skjærvold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Helanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Składak geeft de bal voor. Heyninck heeft problemen om de bal te vangen. Jakubczak rent richting de bal. Jakubczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Skjærvold kopt de bal weg. Jakubczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Składak is nu in balbezit. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Jooris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skjærvold is nu in balbezit. Skjærvold haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 91%, WOJCIECHÓW 9%.
K.S.K Lommel - WOJCIECHÓW 0:8