Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Miedziana Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
huana team S.E.Cupím
słaba c 1 atak Tactiek Nue
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 54.4
goed Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Sadović geeft een hoge lob. Daar is Mayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik maakt een afschuwelijke overtreding. Rolnik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Włosek kan de bal niet met de borst controleren. Lomauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomauskas probeert naar een medespeler te passen. Clarkson rent richting de bal. Clarkson geeft een lange en hoge pass. Walewski bokst de bal weg.

15e minuut.
Smok kopt de bal weg. Sadović rent richting de bal. Sadović geeft de bal voor. Clarkson rent richting de bal. Clarkson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Sadović rent richting de bal. Clarkson onderschept slim de pass. Clarkson passt de bal in één keer door. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Clarkson heeft problemen om de bal te vangen. Clarkson passt de bal in één keer door. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo draait met de bal, schiet en ... Walewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - S.E.Cupím 0:1

37e minuut.
Cuzino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maracanã rent richting de bal. Maracanã speelt de bal door. Clarkson rent richting de bal. Clarkson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cuzino speelt de bal door. Klungelig pakt Smok de bal. Cuzino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuzino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 42%, S.E.Cupím 58%.
huana team - S.E.Cupím 0:1

55e minuut.
Buitenspel voor Clarkson. Goede buitenspelval van de verdediging. Obrejan komt het veld opgelopen. Paiva komt het veld opgelopen. Deleanu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Eprhaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã passt de bal met de wreef. Milo is nu in balbezit. Milo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Itaqui komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Eprhaim passt de bal in één keer door. Leśnik rent richting de bal. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Eprhaim met een sublieme pass. Leśnik rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Włosek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leśnik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Deleanu kopt de bal weg. Vaahervaara is nu in balbezit. Vaahervaara met een sublieme pass. Milo heeft problemen om de bal te vangen. Milo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 44%, S.E.Cupím 56%.
huana team - S.E.Cupím 0:1