Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Kainuun Hevoset Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4639
Kainuun Hevoset Nova fc
Keskeltä Tactiek nimi
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 39.6
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is García Conde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salopelto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Conde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kutsy met een snel genomen vrije trap. Ingibjörnsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ingibjörnsson is nu in balbezit. Ingibjörnsson passt de bal in één keer door. Daar is Louhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riflesso rent richting de bal. Riflesso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Riflesso kopt de bal weg. Ingibjörnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Heinimäki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huhmarniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. García Conde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Salopelto rent richting de bal. Riflesso bereikt de bal nog maar net als eerste. García Conde met een sublieme pass. Riflesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Riflesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Nova fc 0:1

13e minuut.
García Conde speelt de bal door. Klungelig pakt Tervakangas de bal. Tervakangas passt de bal in één keer door. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Nova fc 0:2

14e minuut.
Marjamäki rent richting de bal. Riflesso verovert de bal door een tackle van achteren. Riflesso passt de bal met de wreef. García Conde heeft problemen om de bal te vangen. García Conde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
García Conde passt de bal in één keer door. Uronen is nu in balbezit. Riflesso onderschept slim de pass. Riflesso haalt uit met een fantastische trap. Saraniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Nova fc 0:3

39e minuut.
Pulgarín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tervakangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tervakangas met een sublieme pass. Ingibjörnsson is nu in balbezit. Ingibjörnsson geeft een lange en hoge pass. Saraniemi bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Riflesso de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Nova fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 56%, Nova fc 44%.
Kainuun Hevoset - Nova fc 0:4

51e minuut.
Tervakangas rent richting de bal. Toivio met een sublieme pass. Uronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riflesso onderschept slim de pass. Riflesso haalt uit met een fantastische trap. Saraniemi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Riflesso is nu in balbezit. Salopelto verovert de bal door een tackle van achteren. Tervakangas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tervakangas krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Salopelto met de inworp. Vihersalo geeft de bal voor. Tervakangas probeert de bal aan de voet te houden. Pesälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesälä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Uronen trapt de bal weg. Kutsy kopt de bal weg. Brusila probeert de bal met de borst te controleren. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso haalt uit met een fantastische trap. Saraniemi bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uronen trapt de bal weg. Kutsy kopt de bal weg. Riflesso rent richting de bal. Riflesso schiet op doel. Saraniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saraniemi trapt de bal weg van het doel. Tervakangas probeert de bal met de borst te controleren. García Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. García Conde schiet op doel. Saraniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Ingibjörnsson de bal. Ingibjörnsson geeft een hoge lob. Tervakangas is nu in balbezit. Riflesso rent richting de bal. Riflesso schiet op doel. Paal!

78e minuut.
García Conde is nu in balbezit. Klungelig pakt Riflesso de bal. García Conde rent richting de bal. Riflesso rent richting de bal. Riflesso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Marjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Negoescu met een sublieme pass. Riflesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Riflesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Nova fc 0:5

85e minuut.
Huhmarniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhmarniemi met een sublieme pass. García Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Riflesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Riflesso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Salopelto is nu in balbezit. Tervakangas onderschept slim de pass. Tervakangas geeft de bal voor. Klungelig pakt Riflesso de bal. Riflesso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
García Conde is nu in balbezit. García Conde geeft een hoge lob. Riflesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Riflesso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 64%, Nova fc 36%.
Kainuun Hevoset - Nova fc 0:5