Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:07
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sir Edward Vernon Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 14488
Hullámfarkasok fk. derby
sérült Tactiek benc
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 38.7
weak Schieten good
adequate Passen adequate
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Villa Falcon rent richting de bal. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev met een sublieme pass. Einmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Einmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dawidziuk is nu in balbezit. Toome rent richting de bal. Toome probeert naar een medespeler te passen. Einmann is nu in balbezit. Einmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Toome speelt de bal door. Einmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Einmann passt de bal in één keer door. Bilchev rent richting de bal. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Sofiane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilchev met de inworp. Dawidziuk speelt de bal door. Einmann rent richting de bal. Einmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dawidziuk controleert de bal met de borst. Dawidziuk passt de bal in één keer door. Einmann is nu in balbezit. Einmann schiet op doel. Sofiane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - fk. derby 0:1

42e minuut.
Dobronya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toome rent richting de bal. Toome passt de bal met de wreef. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk haalt uit met een fantastische trap. Sofiane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Einmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Einmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - fk. derby 0:2

45e minuut.
Pesta rent richting de bal. Sané schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pesta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pesta met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tomalak de bal. Dawidziuk rent richting de bal. Dawidziuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 78%, fk. derby 22%.
Hullámfarkasok - fk. derby 0:2

51e minuut.
Dobronya passt de bal in één keer door. Finello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Finello onderschept slim de pass. Finello draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Toome kopt de bal weg. Klungelig pakt Villa Falcon de bal. Villa Falcon passt de bal zonder na te denken. Finello rent richting de bal. Finello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sofiane probeert naar een medespeler te passen. Pesta kopt de bal weg. Peker probeert de bal aan de voet te houden. Dawidziuk is nu in balbezit. Dawidziuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sofiane met een harde bal richting middenveld. Finello kopt de bal weg. Einmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Einmann draait met de bal, schiet en ... Sofiane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bilchev rent richting de bal. Bilchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - fk. derby 0:3

75e minuut.
Bilchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk passt de bal met de wreef. Einmann rent richting de bal. Einmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pesta heeft problemen om de bal te vangen. Pesta passt de bal zonder na te denken. Sofiane met een sublieme pass. Finello rent richting de bal. Finello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sofiane probeert naar een medespeler te passen. Villa Falcon kopt de bal weg. Dobronya probeert de bal met de borst te controleren. Einmann verovert de bal door een tackle van achteren. Einmann haalt uit met een fantastische trap. Sofiane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 74%, fk. derby 26%.
Hullámfarkasok - fk. derby 0:3