Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Polonia Poraj Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 600
Polonia Poraj PoemaUnited
Normal Tactiek Test123
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 27.3
adequate Schieten average
average Passen weak
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
de Rooij met een sublieme pass. Bulthuis is nu in balbezit. Bulthuis probeert naar een medespeler te passen. Warmerdam rent richting de bal. Warmerdam haalt uit met een fantastische trap. Demkó bokst de bal weg.

6e minuut.
Szalay geeft de bal voor. Rabiniak kopt de bal weg. van Koesveld rent richting de bal. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Beenhakker probeert naar een medespeler te passen. Bulthuis probeert naar een medespeler te passen. Draba probeert naar een medespeler te passen. Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Balk geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rabiniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vuičekas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Odzimkowski passt de bal zonder na te denken. Beenhakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Beenhakker passt de bal in één keer door. Bulthuis rent richting de bal. Bulthuis passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Demkó trapt de bal weg. Rabiniak kopt de bal weg. Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas schiet op doel. Roosken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - PoemaUnited 1:0

27e minuut.
Bulthuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulthuis passt de bal zonder na te denken. Warmerdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmerdam schiet op doel. Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia Poraj - PoemaUnited 1:1

32e minuut.
Rabiniak rent richting de bal. Rabiniak probeert naar een medespeler te passen. Vuičekas rent richting de bal. Vuičekas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bulthuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulthuis met een sublieme pass. van Geel met een sublieme pass. Warmerdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmerdam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Beenhakker verovert de bal door een tackle van achteren. Beenhakker speelt de bal door. Bulthuis rent richting de bal. Bulthuis schiet op doel. Demkó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - PoemaUnited 1:2

40e minuut.
Beenhakker geeft een lange en hoge pass. Szalay heeft problemen om de bal te vangen. Draba kopt de bal weg. de Rooij heeft problemen om de bal te vangen. de Rooij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
de Rooij passt de bal in één keer door. Szalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay geeft de bal voor. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 57%, PoemaUnited 43%.
Polonia Poraj - PoemaUnited 1:2

56e minuut.
de Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij geeft een lange en hoge pass. Beenhakker kopt de bal weg. Bulthuis rent richting de bal. Bulthuis draait met de bal, schiet en ... Demkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - PoemaUnited 1:3

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Demkó niet meer kan verder spelen. Parvanov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Draba speelt de bal door. Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiniak geeft de bal voor. Grzybek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Odzimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Odzimkowski met een sublieme pass. Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap. Roosken probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Warmerdam is nu in balbezit. Draba onderschept slim de pass. Draba probeert naar een medespeler te passen. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Beenhakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba onderschept slim de pass. Draba met een sublieme pass. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Geel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Draba geeft een hoge lob. Rabiniak kopt de bal weg. van Koesveld rent richting de bal. Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas schiet op doel. Roosken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 54%, PoemaUnited 46%.
Polonia Poraj - PoemaUnited 1:3