Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F_C Bayern München Outbreakers
532N Tactiek test34
58% Balbezit 42%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
74.1 gemiddelde waardering 72.6
formidable Schieten formidable
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


3e minuut.
Fagoppo onderschept slim de pass. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo verovert de bal door een tackle van achteren. Fagoppo draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi geeft een hoge lob. Sabău kopt de bal weg. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo haalt uit met een fantastische trap. Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Akasoy passt de bal zonder na te denken. Gadzhev geeft een lange en hoge pass. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Outbreakers 0:1

20e minuut.
Ralev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stanishev komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Faccenda geeft een hoge lob. Kwasigroch rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lynch ... Strafschop! Lynch krijgt een gele kaart. Kwasigroch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwasigroch legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F_C Bayern München - Outbreakers 1:1

43e minuut.
Księżyc rent richting de bal. Księżyc geeft een lange en hoge pass. Principi kopt de bal weg. Principi geeft een lange en hoge pass. Sabău maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Outbreakers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 62%, Outbreakers 38%.
F_C Bayern München - Outbreakers 1:2

48e minuut.
Babits rent richting de bal. Babits passt de bal met de wreef. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Karabashev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F_C Bayern München - Outbreakers 2:2

51e minuut.
Kwasigroch met een sublieme pass. Faccenda speelt de bal door. Jakupec is nu in balbezit. Jakupec geeft de bal voor. Kwasigroch maakt een snoekduik en kopt de bal. Karabashev bokst de bal weg.

59e minuut.
Babits controleert de bal met de borst. Babits passt de bal in één keer door. Struś is nu in balbezit. Struś geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch krijgt zijn hoofd ertegen. Karabashev bokst de bal weg.

67e minuut.
Akasoy passt de bal zonder na te denken. Faccenda is nu in balbezit. Faccenda speelt de bal door. Babits geeft de bal voor. Kwasigroch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi geeft een hoge lob. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău haalt uit met een fantastische trap. Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Outbreakers 2:3

74e minuut.
Buitenspel voor Struś. Goede buitenspelval van de verdediging. Petev komt het veld opgelopen.

75e minuut.
de Pryck passt de bal met de wreef. Fagoppo is nu in balbezit. Krdžić rent richting de bal. Fagoppo verovert de bal door een tackle van achteren. Fagoppo draait met de bal, schiet en ... Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Jakupec met een sublieme pass. Trung Hiếu speelt de bal door. Babits bereikt de bal nog maar net als eerste. Babits geeft de bal voor. Kwasigroch springt en kopt de bal. Karabashev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Trung Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Principi is nu in balbezit. Met opzet legt Trung Hiếu zijn tegenspeler op de grond. Trung Hiếu krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Trung Hiếu rent richting de bal. Principi verovert de bal door een tackle van achteren. Principi geeft een lange en hoge pass. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău haalt uit met een fantastische trap. Sadlok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 49%, Outbreakers 51%.
F_C Bayern München - Outbreakers 2:3