Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:30
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Lorre Lane
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 65999
Lyn Hassingen Jereatrico FC
S63E01WCF Tactiek OA 523
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 16
70.3 gemiddelde waardering 76.3
excellent Schieten formidable
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


2e minuut.
Margitay verovert de bal door een tackle van achteren. Margitay geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drăguloiu de bal. Cozma rent richting de bal. Cozma draait met de bal, schiet en ... Hoffman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - Jereatrico FC 0:1

8e minuut.
Simonyi is nu in balbezit. Simonyi passt de bal in één keer door. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Di Biasio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Buitenspel voor Di Biasio. Goede buitenspelval van de verdediging. Bohačík neemt vlug de vrije trap. Levi heeft problemen om de bal te vangen. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kotromanić kopt de bal weg. Cozma rent richting de bal. Balam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cozma raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Odrwąż neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 48%, Jereatrico FC 52%.
Lyn Hassingen - Jereatrico FC 0:1

57e minuut.
Inworp. Simonyi met een snelle inworp. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Di Biasio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lyn Hassingen - Jereatrico FC 1:1

62e minuut.
Di Biasio is nu in balbezit. Bohačík begaat een overtreding. Di Biasio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sonhador komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Balam onderschept slim de pass. Cozma is nu in balbezit. Cozma probeert naar een medespeler te passen. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - Jereatrico FC 1:2

72e minuut.
Drăguloiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Di Biasio kopt de bal weg. Sonhador is nu in balbezit. Sonhador geeft een lange en hoge pass. Di Biasio springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kłonowski rent richting de bal. Kłonowski geeft de bal voor. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - Jereatrico FC 1:3

76e minuut.
Fabicki komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Odrwąż rent richting de bal. Bergh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odrwąż raakt geblesseerd tijdens het duel. Kłonowski met een snel genomen vrije trap. Kotromanić springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Sonhador geeft een lange en hoge pass. Daar is Wielgus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłonowski is nu in balbezit. Dandy onderschept slim de pass. Dandy draait met de bal, schiet en ... Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 52%, Jereatrico FC 48%.
Lyn Hassingen - Jereatrico FC 1:3