Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 23:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Dodgers Stadium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Los Ángeles Dodgers Flaite`s United
Mc Queen Tactiek Matador_Toupuria
37% Balbezit 63%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 19
7 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
48.4 gemiddelde waardering 65.2
solid Schieten excellent
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Kaszczyszyn is nu in balbezit. Kaszczyszyn passt de bal zonder na te denken. Eszterházi rent richting de bal. Eszterházi geeft een hoge lob. Bäthge maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 0:1

10e minuut.
Renderos Iraheta onderschept slim de pass. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosales. Rosales krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Eszterházi kopt de bal weg. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weiher. Bäthge raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bäthge kan niet meer verder spelen. Arriagada komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Roose geeft de bal voor. Kıratlı kopt de bal weg. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada rent richting de bal. Arriagada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 0:2

23e minuut.
Eszterházi met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaszczyszyn de bal. Kaszczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Eszterházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszterházi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eszterházi geeft een hoge lob. Arriagada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 0:3

27e minuut.
Keegan passt de bal zonder na te denken. Kıratlı speelt de bal door. Xudayarov is nu in balbezit. Xudayarov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 0:4

31e minuut.
Kaszczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Eszterházi is nu in balbezit. Eszterházi geeft een lange en hoge pass. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. Mesman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Lavanderos geeft een lange en hoge pass. Keegan geeft een lange en hoge pass. Xudayarov kopt de bal weg. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 0:5

40e minuut.
Uyttersprot kan de bal niet met de borst controleren. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi verovert de bal door een tackle van achteren. Khacheridi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:5

42e minuut.
Fidor is nu in balbezit. Obraniak verovert de bal door een tackle van achteren. Khacheridi begaat een overtreding. Khacheridi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov onderschept slim de pass. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. Mesman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ángeles Dodgers 40%, Flaite`s United 60%.
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:6

48e minuut.
Eszterházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszterházi passt de bal met de wreef. Daar is Arriagada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriagada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:7

57e minuut.
Bitter speelt de bal door. Keegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan speelt de bal door. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:8

59e minuut.
Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı geeft een hoge lob. Arriagada rent richting de bal. Arriagada schiet op doel. Mesman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:9

61e minuut.
Weiher rent richting de bal. Xudayarov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renderos Iraheta. Renderos Iraheta krijgt een gele kaart. Xudayarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arriagada wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszterházi met een sublieme pass. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:10

65e minuut.
Eszterházi is nu in balbezit. Eszterházi passt de bal met de wreef. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:11

68e minuut.
Arriagada is nu in balbezit. Weiher rent richting de bal. Arriagada verovert de bal door een tackle van achteren. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:12

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hadačka komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor passt de bal zonder na te denken. Bórquez geeft de bal voor. Uyttersprot rent richting de bal. Uyttersprot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Hadačka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadačka met een sublieme pass. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada schiet op doel. Mesman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ángeles Dodgers 46%, Flaite`s United 54%.
Los Ángeles Dodgers - Flaite`s United 1:13