Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEKROSZ FC The Fertilizer
Normal Tactiek green2
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.8 gemiddelde waardering 39
weak Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen weak


1e minuut.
McCarthy passt de bal zonder na te denken. Vanderpool is nu in balbezit. Chaniotis onderschept slim de pass. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Bateman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira begaat een overtreding. Bateman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barriocanal met een snel genomen vrije trap. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Alkiza komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Inworp. Cartel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnaud rent richting de bal. Chaniotis onderschept slim de pass. Chaniotis schiet op doel. Praljak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEKROSZ FC - The Fertilizer 0:1

17e minuut.
Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski geeft de bal voor. Kolsuz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chaniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. Praljak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vanderpool probeert naar een medespeler te passen. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnaud krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Bateman is nu in balbezit. Bateman passt de bal zonder na te denken. Daar is Cartel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Praljak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEKROSZ FC - The Fertilizer 0:2

33e minuut.
Inworp. Bateman met een snelle inworp. Klungelig pakt Kolsuz de bal. Kolsuz geeft een lange en hoge pass. Chaniotis krijgt zijn hoofd ertegen. Praljak bokst de bal weg.

34e minuut.
Vanderpool geeft een hoge lob. Inworp. Cartel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaniotis heeft problemen om de bal te vangen. Chaniotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kolsuz kan de bal niet met de borst controleren. Kolsuz met een sublieme pass. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis schiet op doel. Praljak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Praljak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira geeft een lange en hoge pass. Barriocanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriocanal geeft de bal voor. Espinoza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vanderpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartel onderschept slim de pass. Cartel probeert naar een medespeler te passen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bateman geeft een lange en hoge pass. Cartel kopt de bal weg. Kolsuz speelt de bal door. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEKROSZ FC 76%, The Fertilizer 24%.
NEKROSZ FC - The Fertilizer 0:2

50e minuut.
Cartel passt de bal met de wreef. Bateman rent richting de bal. Bateman passt de bal zonder na te denken. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Praljak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NEKROSZ FC - The Fertilizer 0:3

52e minuut.
Kolsuz rent richting de bal. Kolsuz passt de bal zonder na te denken. Santiago is nu in balbezit. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartel verovert de bal door een tackle van achteren. Cartel passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Orefice controleert de bal met de borst. Kolsuz rent richting de bal. Kolsuz met een sublieme pass. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz speelt de bal door. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. Praljak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEKROSZ FC - The Fertilizer 0:4

68e minuut.
Cartel met een snelle inworp. Vanderpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Chaniotis probeert naar een medespeler te passen. Bateman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bateman speelt de bal door. Espinoza is nu in balbezit. DeRosario speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Praljak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Doeltrap. Tobiaszowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tobiaszowski rent richting de bal. Tobiaszowski geeft de bal voor. Chaniotis kopt de bal weg. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEKROSZ FC - The Fertilizer 0:5

75e minuut.
Cartel probeert naar een medespeler te passen. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis geeft de bal voor. Espinoza kan de bal niet met de borst controleren. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Praljak speelt de bal door. DeRosario kopt de bal weg. Tobiaszowski rent richting de bal. Tobiaszowski geeft een hoge lob. Chaniotis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Busan komt het veld opgelopen. Telek komt het veld opgelopen. Praljak met een harde bal richting middenveld. DeRosario heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEKROSZ FC - The Fertilizer 0:6

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gogov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek geeft een hoge lob. Pereira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEKROSZ FC - The Fertilizer 0:7

85e minuut.
Praljak met een harde bal richting middenveld. Inworp. Tobiaszowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telek is nu in balbezit. Telek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEKROSZ FC 80%, The Fertilizer 20%.
NEKROSZ FC - The Fertilizer 0:7