Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:28
  • Bekerwedstrijd: Scottish Cup
  • Stadion: OBB Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7800
OBB WISLOKA 1908 DEBICA
5-3-2 Tactiek nova1
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 64.2
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Amuado speelt de bal door. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski geeft een lange en hoge pass. Cardoso springt en kopt de bal. Pinzano heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Nestoridis met een sublieme pass. Catinca rent richting de bal. Românaş onderschept slim de pass. Românaş geeft een hoge lob. Cardoso springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Românaş passt de bal zonder na te denken. Amuado speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OBB - WISLOKA 1908 DEBICA 0:1

22e minuut.
Nestoridis is nu in balbezit. Nestoridis passt de bal met de wreef. Doglia rent richting de bal. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
MacLaren is nu in balbezit. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Doglia zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Doglia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Doglia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Românaş passt de bal met de wreef. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OBB - WISLOKA 1908 DEBICA 0:2

28e minuut.
Lennox probeert naar een medespeler te passen. Barón rent richting de bal. Amuado verovert de bal door een tackle van achteren. Amuado geeft een hoge lob. Românaş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cardoso kopt de bal weg. Klungelig pakt Românaş de bal. Românaş speelt de bal door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jelonkowski kan de bal niet met de borst controleren. Jelonkowski met een sublieme pass. Amuado speelt de bal door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. MacPhedron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Jelonkowski met de inworp. Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuado passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OBB - WISLOKA 1908 DEBICA 0:3

41e minuut.
Amuado probeert naar een medespeler te passen. Cardoso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacLaren. MacLaren krijgt een gele kaart. Cardoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Jelonkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cardoso springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OBB 67%, WISLOKA 1908 DEBICA 33%.
OBB - WISLOKA 1908 DEBICA 0:3

50e minuut.
Cardoso kopt de bal weg. Amuado is nu in balbezit. Amuado speelt de bal door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuado passt de bal in één keer door. Pinzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jelonkowski speelt de bal door. Românaş rent richting de bal. Românaş speelt de bal door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cardoso kopt de bal weg. Românaş is nu in balbezit. Românaş passt de bal zonder na te denken. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McEwan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Românaş passt de bal in één keer door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestoridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestoridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rembacz probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... MacPhedron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OBB - WISLOKA 1908 DEBICA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OBB 54%, WISLOKA 1908 DEBICA 46%.
OBB - WISLOKA 1908 DEBICA 0:4