Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Odyssey BRIGHTONS FC
Wahey To Go Tactiek wider
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 62.6
adequate Schieten outstanding
solid Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Maduro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maduro passt de bal in één keer door. Galindo met een sublieme pass. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal zonder na te denken. MacGuffie geeft de bal voor. Langhe krijgt zijn hoofd ertegen. Dulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Galindo kopt de bal weg. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. De Lie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lozano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lozano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Dulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langhe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - BRIGHTONS FC 0:1

19e minuut.
Hauhola probeert naar een medespeler te passen. Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal zonder na te denken. Langhe rent richting de bal. Langhe schiet op doel. Dulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Galindo speelt de bal door. Hauhola rent richting de bal. Hauhola speelt de bal door. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado haalt uit met een fantastische trap. Dulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Hauhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano passt de bal zonder na te denken. Langhe is nu in balbezit. Langhe haalt uit met een fantastische trap. Dulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Maduro is nu in balbezit. Chaburski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hauhola. Hauhola krijgt een gele kaart. Chaburski raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Dijck met een snel genomen vrije trap. Fullerton maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De Lie met een sublieme pass. Vallejo is nu in balbezit. Guardado is nu in balbezit. Guardado haalt uit met een fantastische trap. Dulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - BRIGHTONS FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Odyssey 72%, BRIGHTONS FC 28%.
Locos Odyssey - BRIGHTONS FC 0:2

46e minuut.
Stirling komt het veld opgelopen. Cseke komt het veld opgelopen. Francalacci komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Indić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guardado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Indić probeert naar een medespeler te passen. Lozano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Langhe rent richting de bal. Marauders onderschept slim de pass. Marauders probeert naar een medespeler te passen. Hauhola rent richting de bal. Hauhola geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Guevara speelt de bal door. Klungelig pakt Langhe de bal. Langhe passt de bal zonder na te denken. Guardado rent richting de bal. Guardado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
MacGuffie onderschept slim de pass. Galindo is nu in balbezit. Galindo met een sublieme pass. Lozano rent richting de bal. Lozano schiet op doel. Dulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hauhola probeert de bal aan de voet te houden. Adamiak kopt de bal weg. Guardado speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo geeft een hoge lob. Paal!

73e minuut.
Stirling geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galindo met een snelle inworp. Langhe is nu in balbezit. Langhe haalt uit met een fantastische trap. Dulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Tyc met de inworp. Chaburski geeft een lange en hoge pass. Fullerton is nu in balbezit. Fullerton haalt uit met een fantastische trap. MacMinn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hauhola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Indić de bal. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - BRIGHTONS FC 0:3

82e minuut.
MacGuffie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Langhe de bal. Langhe geeft een lange en hoge pass. Guardado springt en kopt de bal. Dulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - BRIGHTONS FC 0:4

85e minuut.
Francalacci geeft de bal voor. Guevara kopt de bal weg. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado draait met de bal, schiet en ... Dulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De Lie onderschept slim de pass. Guardado rent richting de bal. De Lie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guardado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Langhe wilt de vrije trap nemen. Dulea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - BRIGHTONS FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Odyssey 68%, BRIGHTONS FC 32%.
Locos Odyssey - BRIGHTONS FC 0:5