Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:28
  • Bekerwedstrijd: Scottish Cup
  • Stadion: Sheep Pen
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8900
Red★Baagrade JOHN BHOYS FC
Normal Tactiek IT`S YERSEL V5
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen average


1e minuut.
Paton met een sublieme pass. MacLeister rent richting de bal. MacLeister passt de bal in één keer door. Olivarí is nu in balbezit. Olivarí draait met de bal, schiet en ... MacWhannell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:1

5e minuut.
McAvennie verovert de bal door een tackle van achteren. Ritchie rent richting de bal. Ritchie passt de bal met de wreef. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada schiet op doel. MacLeverty bokst de bal weg.

8e minuut.
Ritchie probeert naar een medespeler te passen. Limonada rent richting de bal. Syme rent richting de bal. Limonada onderschept slim de pass. Limonada draait met de bal, schiet en ... MacLeverty bokst de bal weg.

11e minuut.
Majowicz geeft de bal voor. Wallace kopt de bal weg. MacLeister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLeister geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:2

12e minuut.
McAvennie is nu in balbezit. McAvennie passt de bal in één keer door. Majowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Law rent richting de bal. Law schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Czoska de bal. Olivarí is nu in balbezit. Olivarí speelt de bal door. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:3

24e minuut.
MacWhannell probeert naar een medespeler te passen. McAvennie kopt de bal weg. Wallace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Limonada rent richting de bal. Limonada haalt uit met een fantastische trap. MacLeverty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
MacLeister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLeister geeft de bal voor. Majowicz heeft problemen om de bal te vangen. Olivarí bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivarí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:4

33e minuut.
MacLeister rent richting de bal. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacLeister. MacLeister krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyndikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerić is nu in balbezit. Kerić geeft de bal voor. Law springt en kopt de bal. MacWhannell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
MacLeister probeert naar een medespeler te passen. Kerić rent richting de bal. Kerić probeert naar een medespeler te passen. Dyndikov geeft een hoge lob. Law springt en kopt de bal. MacWhannell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olivarí is nu in balbezit. Olivarí draait met de bal, schiet en ... MacWhannell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:5

42e minuut.
Olivarí rent richting de bal. Law is nu in balbezit. Law passt de bal in één keer door. Olivarí is nu in balbezit. Olivarí haalt uit met een fantastische trap. MacWhannell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Law rent richting de bal. Law draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:6

44e minuut.
Paton geeft een hoge lob. Law is nu in balbezit. Puchała onderschept slim de pass. Olivarí onderschept slim de pass. Olivarí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red★Baagrade 56%, JOHN BHOYS FC 44%.
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:6

48e minuut.
Wallace geeft een hoge lob. Dyndikov kopt de bal weg. Law met een sublieme pass. Olivarí bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivarí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Paton speelt de bal door. MacLeister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLeister geeft de bal voor. Olivarí bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivarí schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puchała bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWhannell is nu in balbezit. Olivarí onderschept slim de pass. Olivarí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:7

54e minuut.
MacLeister is nu in balbezit. MacLeister geeft een hoge lob. Law is nu in balbezit. Law schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:8

55e minuut.
Klungelig pakt Selymes de bal. Selymes speelt de bal door. Dyndikov geeft een lange en hoge pass. Olivarí rent richting de bal. Olivarí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Olivarí rent richting de bal. Olivarí passt de bal zonder na te denken. Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ... MacWhannell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:9

63e minuut.
Daar is Kameczura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czoska rent richting de bal. Kerić verovert de bal door een tackle van achteren. Olivarí bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivarí schiet op doel. MacWhannell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
MacLeister onderschept slim de pass. MacLeister geeft een lange en hoge pass. Law kopt de bal weg. Daar is Olivarí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivarí draait met de bal, schiet en ... MacWhannell bokst de bal weg. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:10

74e minuut.
MacLeister geeft een hoge lob. Majowicz heeft problemen om de bal te vangen. Law is nu in balbezit. Law schiet op doel. MacWhannell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:11

88e minuut.
Mason geeft een hoge lob. MacLeister kopt de bal weg. Daar is Wallace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red★Baagrade 73%, JOHN BHOYS FC 27%.
Red★Baagrade - JOHN BHOYS FC 0:11