Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Horses Great Dogs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Howell is nu in balbezit. Howell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phillips met een snelle inworp. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett geeft een lange en hoge pass. Cargill verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Willams bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge verovert de bal door een tackle van achteren. Breakenridge passt de bal zonder na te denken. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Johnson met een harde bal richting middenveld. Goodison kan de bal niet met de borst controleren. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap. Byfield verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Breakenridge geeft de bal voor. Samuels kopt de bal weg. Daar is Dawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Nelson de bal. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett passt de bal met de wreef. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell haalt uit met een fantastische trap. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Byfield trapt de bal weg van het doel. Samuels rent richting de bal. Samuels passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chin-Sue de bal. Chin-Sue schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Byfield trapt de bal weg. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett speelt de bal door. Howell is nu in balbezit. Howell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Horses 51%, Great Dogs 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hard Horses - Great Dogs 0:0

48e minuut.
Willams geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breakenridge met een snelle inworp. Chin-Sue heeft problemen om de bal te vangen. Chin-Sue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Powell onderschept slim de pass. Chin-Sue is nu in balbezit. Griffiths legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Griffiths krijgt een gele kaart. Chin-Sue is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chin-Sue zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Byfield werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Horses - Great Dogs 1:0

70e minuut.
Howell is nu in balbezit. Howell passt de bal zonder na te denken. Chin-Sue rent richting de bal. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Horses 44%, Great Dogs 56%.
Hard Horses - Great Dogs 1:0