Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Kingz Gallant Warriors
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten average
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe passt de bal met de wreef. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sewell is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sewell met een snelle inworp. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Kingz - Gallant Warriors 0:1

10e minuut.
Scarlett speelt de bal door. Chin-Sue speelt de bal door. Lowe is nu in balbezit. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Reid passt de bal in één keer door. Messam is nu in balbezit. Messam geeft een hoge lob. Neil rent richting de bal. Neil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ziadie is nu in balbezit. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson passt de bal zonder na te denken. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chin-Sue met de inworp. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reid krijgt een gele kaart. Stephenson raakt geblesseerd tijdens het duel. Scarlett met een snel genomen vrije trap. Dixon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Phillips speelt de bal door. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett passt de bal in één keer door. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel. Hall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hall met een harde bal richting middenveld. Reid kopt de bal weg. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Kingz - Gallant Warriors 0:2

35e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft een hoge lob. Inworp. Messam met de inworp. Reid geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Campbell-Ryce speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlett met de inworp. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Kingz 61%, Gallant Warriors 39%.
Hard Kingz - Gallant Warriors 0:2

64e minuut.
Willams is nu in balbezit. Willams geeft de bal voor. Ziadie kopt de bal weg. Reid is nu in balbezit. Reid schiet op doel. McDonald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McDonald probeert naar een medespeler te passen. Dixon rent richting de bal. Dixon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Kingz - Gallant Warriors 0:3

71e minuut.
Willams verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chin-Sue met een snelle inworp. Lowe rent richting de bal. Lowe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Neil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moore de bal. Stephenson met een sublieme pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lowe is nu in balbezit. Dixon rent richting de bal. Neil rent richting de bal. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Reid kopt de bal weg. Stephenson is nu in balbezit. Stephenson probeert naar een medespeler te passen. Sewell is nu in balbezit. Sewell geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chin-Sue geeft de bal voor. Stephenson kopt de bal weg. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Kingz - Gallant Warriors 0:4

89e minuut.
Lowe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Campbell-Ryce de bal. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Hall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Kingz 55%, Gallant Warriors 45%.
Hard Kingz - Gallant Warriors 0:4