Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vilnius FC Vedarai
Žirmūnai Tactiek 433wateva
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten good
good Passen formidable
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Dunlop met een sublieme pass. Di Corrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corrado geeft een lange en hoge pass. Sudorginas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Dunlop onderschept slim de pass. Dunlop speelt de bal door. Uškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uškovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - FC Vedarai 0:1

12e minuut.
Di Corrado geeft een lange en hoge pass. Jokimčius kopt de bal weg. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uškovas schiet op doel. Waśko bokst de bal weg. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudorginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudorginas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Di Corrado geeft een hoge lob. Kapucha heeft problemen om de bal te vangen. Sudorginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudorginas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - FC Vedarai 0:2

21e minuut.
Jokimčius geeft een hoge lob. Trešl onderschept slim de pass. Ötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötvös geeft een lange en hoge pass. Uškovas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Di Corrado probeert naar een medespeler te passen. Jokimčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokimčius geeft een lange en hoge pass. Uškovas is nu in balbezit. Uškovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tasasız controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kusideł komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Trešl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötvös onderschept slim de pass. Ötvös passt de bal met de wreef. Uškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uškovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - FC Vedarai 0:3

39e minuut.
Dunlop speelt de bal door. Di Corrado is nu in balbezit. Di Corrado speelt de bal door. Jokimčius rent richting de bal. Jokimčius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kusideł passt de bal zonder na te denken. Fernández rent richting de bal. Dunlop met een sublieme pass. Uškovas heeft problemen om de bal te vangen. Uškovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - FC Vedarai 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 75%, FC Vedarai 25%.
FK Vilnius - FC Vedarai 0:4

57e minuut.
Buitenspel voor Crespo. Goede buitenspelval van de verdediging. Guidolin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kapucha heeft problemen om de bal te vangen. Jokimčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokimčius schiet op doel. Waśko bokst de bal weg. Waśko speelt de bal door. Daar is Kepenis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunlop met een sublieme pass. Daar is Di Corrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Corrado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dunlop met een sublieme pass. Di Corrado rent richting de bal. Di Corrado met een sublieme pass. Jokimčius rent richting de bal. Jokimčius schiet op doel. Waśko bokst de bal weg.

75e minuut.
Rempalski passt de bal zonder na te denken. Di Corrado rent richting de bal. Di Corrado geeft een hoge lob. Uškovas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dunlop passt de bal zonder na te denken. Di Corrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corrado passt de bal in één keer door. Jokimčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokimčius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Guidolin onderschept slim de pass. Guidolin geeft een hoge lob. Jokimčius rent richting de bal. Jokimčius schiet op doel. Waśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - FC Vedarai 0:5

82e minuut.
Di Corrado geeft een hoge lob. Jokimčius krijgt zijn hoofd ertegen. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Uškovas rent richting de bal. Uškovas haalt uit met een fantastische trap. Waśko bokst de bal weg.

89e minuut.
Hila onderschept slim de pass. Hila passt de bal in één keer door. Di Corrado rent richting de bal. Di Corrado geeft een hoge lob. Uškovas maakt een snoekduik en kopt de bal. Waśko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - FC Vedarai 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 78%, FC Vedarai 22%.
FK Vilnius - FC Vedarai 0:6