Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MARCINKONYS Magic Shoot
TAIP Tactiek VEDARAI CMON!!
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 15
62.5 gemiddelde waardering 76.5
excellent Schieten formidable
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen brilliant


12e minuut.
Plienaitis is nu in balbezit. Girdauskas rent richting de bal. Girdauskas geeft de bal voor. Lekešys rent richting de bal. Lekešys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Plienaitis rent richting de bal. Gabrilevskis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Plienaitis raakt geblesseerd tijdens het duel. Plienaitis met een snel genomen vrije trap. Lekešys maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakosz bokst de bal weg. Dolecki met een sublieme pass. Håvbrandt rent richting de bal. Mežiukas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mežiukas krijgt een gele kaart. Håvbrandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karaibrahimoğlu komt bij de bal en schiet. Håvbrandt springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Plienaitis geeft de bal voor. Girdauskas kopt de bal weg. Sol probeert de bal aan de voet te houden. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys draait met de bal, schiet en ... Jakosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Magic Shoot 0:1

33e minuut.
Mežiukas geeft de bal voor. Girdauskas is nu in balbezit. Gabrilevskis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabrilevskis krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Karaibrahimoğlu kopt de bal weg. Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis passt de bal zonder na te denken. Triškinas rent richting de bal. Triškinas geeft een lange en hoge pass. Jakosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Dyzma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyzma geeft een hoge lob. Plienaitis is nu in balbezit. Plienaitis geeft een lange en hoge pass. Lekešys krijgt zijn hoofd ertegen. Jakosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARCINKONYS 56%, Magic Shoot 44%.
FC MARCINKONYS - Magic Shoot 0:1

47e minuut.
Plienaitis rent richting de bal. Plienaitis passt de bal in één keer door. Konaverskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaverskis geeft de bal voor. Lekešys krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dolecki is nu in balbezit. Mežiukas begaat een overtreding. Dolecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karaibrahimoğlu met een snel genomen vrije trap. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap. Lukašinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Rengifo met een snelle inworp. Plienaitis geeft een lange en hoge pass. Lekešys rent richting de bal. Lekešys haalt uit met een fantastische trap. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Magic Shoot 0:2

65e minuut.
Girdauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sol onderschept slim de pass. Sol geeft een hoge lob. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Mežiukas geeft een hoge lob. Konaverskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaverskis passt de bal in één keer door. Triškinas is nu in balbezit. Triškinas schiet op doel. Jakosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARCINKONYS 45%, Magic Shoot 55%.
FC MARCINKONYS - Magic Shoot 0:2