Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Hopfen OSU Beavers
miau Tactiek 5311
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
1 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
63.5 gemiddelde waardering 69.7
solid Schieten formidable
very good Passen outstanding
brilliant Verdedigen formidable


5e minuut.
Donati met een snelle inworp. Gäumann speelt de bal door. Cocchi geeft een lange en hoge pass. Cach krijgt zijn hoofd ertegen. Escher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - OSU Beavers 0:1

10e minuut.
Đình Dương is nu in balbezit. Filli verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadal. Nadal krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gäumann passt de bal in één keer door. Donati rent richting de bal. Donati geeft een hoge lob. Cach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - OSU Beavers 0:2

22e minuut.
Delceppo rent richting de bal. Filli verovert de bal door een tackle van achteren. Donati rent richting de bal. Donati geeft de bal voor. Cach springt en kopt de bal. Escher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Cocchi geeft een lange en hoge pass. Filli met een sublieme pass. Daar is Donati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donati geeft een hoge lob. Cach maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Donati passt de bal met de wreef. Gäumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hornyák zijn tegenspeler op de grond. Hornyák krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cocchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cach rent richting de bal. Cach draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Đình Dương de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 56%, OSU Beavers 44%.
Torpedo Hopfen - OSU Beavers 0:2

59e minuut.
Gajowiak geeft een lange en hoge pass. Filli is nu in balbezit. Filli passt de bal zonder na te denken. Cach rent richting de bal. Cach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal passt de bal met de wreef. Hornyák rent richting de bal. Hornyák passt de bal zonder na te denken. Cecić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Gajowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maślona met een snelle inworp. Gäumann onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 33%, OSU Beavers 67%.
Torpedo Hopfen - OSU Beavers 0:2