Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miekkiön Palloseura Karsten Dream Team
kolmio Tactiek Uuet aseet
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
68.3 gemiddelde waardering 61.6
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Väisälä probeert naar een medespeler te passen. Nokela heeft problemen om de bal te vangen. Nokela geeft een lange en hoge pass. Onnensaari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Karsten Dream Team 0:1

7e minuut.
Sladić geeft de bal voor. Inworp. Rahikainen met de inworp. Nokela geeft de bal voor. Wasenius springt en kopt de bal. Kot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pascalin speelt de bal door. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski speelt de bal door. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa schiet op doel. Lonkila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Väisälä is nu in balbezit. Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miekkiön Palloseura - Karsten Dream Team 1:1

16e minuut.
Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft de bal voor. Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius draait met de bal, schiet en ... Kot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Kuha geeft de bal voor. Mihalcea kopt de bal weg. Pastor met een sublieme pass. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Lonkila bokst de bal weg. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karaszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pascalin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Onnensaari probeert naar een medespeler te passen. Nokela is nu in balbezit. Nokela passt de bal met de wreef. Wasenius is nu in balbezit. Wasenius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Holmén met een sublieme pass. Daar is Pieskä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieskä probeert naar een medespeler te passen. Onnensaari rent richting de bal. Onnensaari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wasenius onderschept slim de pass. Wasenius probeert naar een medespeler te passen. Sladić is nu in balbezit. Onnensaari onderschept slim de pass. Onnensaari draait met de bal, schiet en ... Kot bokst de bal weg.

40e minuut.
Pieskä geeft de bal voor. Sladić is nu in balbezit. Wasenius onderschept slim de pass. Wasenius draait met de bal, schiet en ... Kot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Karsten Dream Team 1:2

41e minuut.
Onnensaari passt de bal in één keer door. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wasenius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasenius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rahikainen probeert de bal aan de voet te houden. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Lonkila bokst de bal weg. Noronen rent richting de bal. Noronen geeft de bal voor. Borso is nu in balbezit. Borso geeft een hoge lob. Pascalin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miekkiön Palloseura 56%, Karsten Dream Team 44%.
Miekkiön Palloseura - Karsten Dream Team 1:2

48e minuut.
Nokela passt de bal met de wreef. Rahikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahikainen speelt de bal door. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Onnensaari haalt uit met een fantastische trap. Kot bokst de bal weg. Struzik is nu in balbezit. Wasenius onderschept slim de pass. Wasenius draait met de bal, schiet en ... Kot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Rahikainen met de inworp. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft de bal voor. Wasenius maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Karsten Dream Team 1:3

53e minuut.
Drouin geeft een hoge lob. Väisälä heeft problemen om de bal te vangen. Borso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borso geeft de bal voor. Pascalin maakt een snoekduik en kopt de bal. Lonkila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Lonkila geeft een hoge lob. Klungelig pakt Holmén de bal. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lonkila speelt de bal door. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Onnensaari passt de bal in één keer door. Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius haalt uit met een fantastische trap. Kot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Preoteasa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kuha neemt vlug de vrije trap. Daar is Nokela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nokela geeft een lange en hoge pass. Wasenius maakt een snoekduik en kopt de bal. Kot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Rahikainen met de inworp. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft een hoge lob. Onnensaari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Karsten Dream Team 1:4

71e minuut.
Onnensaari passt de bal met de wreef. Rahikainen speelt de bal door. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft een lange en hoge pass. Onnensaari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Borso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borso passt de bal in één keer door. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Lonkila bokst de bal weg. Daar is Noronen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Väisälä heeft problemen om de bal te vangen. Borso geeft een hoge lob. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Rautala is nu in balbezit. Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Lonkila maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Soininen heeft problemen om de bal te vangen. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Karsten Dream Team 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miekkiön Palloseura 52%, Karsten Dream Team 48%.
Miekkiön Palloseura - Karsten Dream Team 2:4