Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:25
  • Bekerwedstrijd: Suomen Cup
  • Stadion: Kisapuisto
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 50228
FC Kanuuna FC Nüguns
normaali 4-4-2 Tactiek Str2
55% Balbezit 45%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 20
7 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
64.7 gemiddelde waardering 61.6
excellent Schieten very good
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


11e minuut.
Holba trapt de bal weg. Comeagă kan de bal niet met de borst controleren. Neaga rent richting de bal. Comeagă onderschept slim de pass. Comeagă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Horna is nu in balbezit. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna verovert de bal door een tackle van achteren. Horna draait met de bal, schiet en ... Holba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero speelt de bal door. Krzyk geeft de bal voor. Stålros krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - FC Nüguns 0:1

31e minuut.
Neaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Neaga geeft de bal voor. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc geeft de bal voor. Zandonini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Maniuc geeft een lange en hoge pass. Kessler heeft problemen om de bal te vangen. Aviles is nu in balbezit. Aviles geeft een lange en hoge pass. Stålros krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanuuna 78%, FC Nüguns 22%.
FC Kanuuna - FC Nüguns 0:1

54e minuut.
Klungelig pakt Stålros de bal. Owsiany begaat een overtreding. Stålros raakt geblesseerd tijdens het duel. Krzyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stålros krijgt zijn hoofd ertegen. Holba bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Horna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zandonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandonini probeert naar een medespeler te passen. Horna is nu in balbezit. Horna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Guerrero passt de bal zonder na te denken. Aviles is nu in balbezit. Aviles geeft de bal voor. Nyc geeft de bal voor. Stålros maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Holba trapt de bal weg van het doel. Neaga geeft een lange en hoge pass. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros verovert de bal door een tackle van achteren. Stålros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
İsrafilov rent richting de bal. Krzyk onderschept slim de pass. Krzyk probeert naar een medespeler te passen. Horna is nu in balbezit. Horna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Comeagă rent richting de bal. Trică onderschept slim de pass. Trică geeft een lange en hoge pass. Nyc geeft een hoge lob. Stålros krijgt zijn hoofd ertegen. Holba bokst de bal weg.

89e minuut.
Boiangiu onderschept slim de pass. Boiangiu geeft een hoge lob. Kessler kopt de bal weg. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Isokallio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Körgöz geeft een hoge lob. Krzyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă schiet op doel. Isokallio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanuuna 68%, FC Nüguns 32%.
FC Kanuuna - FC Nüguns 0:1