Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Sabotasje Lyn
dafcio Tactiek Offside!
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten outstanding
very good Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is bin Hassano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadesa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boutonet. Boutonet krijgt een gele kaart. Tadesa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tadesa komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Molano met een sublieme pass. Łyczmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tønnesen begaat een overtreding. Tønnesen krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Tadesa onderschept slim de pass. Kapica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa verovert de bal door een tackle van achteren. Tadesa schiet op doel. Plafko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Lyn 0:1

12e minuut.
Łyczmański kopt de bal weg. Tsouras heeft problemen om de bal te vangen. Tsouras speelt de bal door. Tocarciuc rent richting de bal. Tocarciuc geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapica. Arteaga raakt geblesseerd tijdens het duel. Arteaga wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Lyn 0:2

33e minuut.
Boutonet geeft een lange en hoge pass. Szakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakos geeft de bal voor. Tadesa rent richting de bal. Tadesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tønnesen rent richting de bal. Tønnesen passt de bal zonder na te denken. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Łyczmański verovert de bal door een tackle van achteren. Tønnesen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łyczmański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsouras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mur heeft problemen om de bal te vangen. bin Hassano verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... de Araújo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sabotasje 54%, Lyn 46%.
Fc Sabotasje - Lyn 0:2

46e minuut.
Karcılı komt het veld opgelopen. Niemczycki komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Joon-Bum is nu in balbezit. Tsouras begaat een overtreding. Joon-Bum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joon-Bum zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Lyn 1:2

71e minuut.
Mur speelt de bal door. Klungelig pakt Tadesa de bal. Tadesa met een sublieme pass. Klungelig pakt Arteaga de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Niemczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal zonder na te denken. Tadesa rent richting de bal. Tadesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
bin Hassano rent richting de bal. Camoranesi onderschept slim de pass. Camoranesi geeft een hoge lob. Tadesa heeft problemen om de bal te vangen. Tadesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tadesa geeft een lange en hoge pass. Daar is Derlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Plafko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Lyn 1:3

84e minuut.
Tadesa rent richting de bal. Tadesa passt de bal in één keer door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Karcılı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Lyn 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sabotasje 55%, Lyn 45%.
Fc Sabotasje - Lyn 1:4