Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joe`s diciple Falling Down
3-4-3 Tactiek Freja II
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten excellent
solid Passen excellent
average Verdedigen solid


3e minuut.
Kobiak kopt de bal weg. Daar is Arvhage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvhage passt de bal in één keer door. Kirkegaard heeft problemen om de bal te vangen. Kirkegaard haalt uit met een fantastische trap. Haugaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kruse Bøggild speelt de bal door. Tveskaeg geeft de bal voor. Kirkegaard heeft problemen om de bal te vangen. Patlatîi is nu in balbezit. Patlatîi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Arvhage onderschept slim de pass. Arvhage passt de bal zonder na te denken. Kirkegaard rent richting de bal. Kirkegaard haalt uit met een fantastische trap. Kobiak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Falling Down 0:1

33e minuut.
Gaardsøe geeft de bal voor. Daar is Kirkegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkegaard haalt uit met een fantastische trap. Haugaard probeert wanhopig de bal te grijpen. Kobiak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Falling Down 0:2

36e minuut.
Chrestensen probeert naar een medespeler te passen. Wandal probeert de bal met de borst te controleren. Arvhage is nu in balbezit. Arvhage geeft de bal voor. Kirkegaard maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Lundgren komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe`s diciple 76%, Falling Down 24%.
joe`s diciple - Falling Down 0:2

46e minuut.
Alomar komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Patlatîi onderschept slim de pass. Gaardsøe is nu in balbezit. Gaardsøe haalt uit met een fantastische trap. Okking probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Falling Down 0:3

70e minuut.
Wandal rent richting de bal. Tveskaeg rent richting de bal. Tveskaeg geeft een hoge lob. Gaardsøe springt en kopt de bal. Haugaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Falling Down 0:4

71e minuut.
Wandal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arvhage rent richting de bal. Arvhage geeft een hoge lob. Patlatîi krijgt zijn hoofd ertegen. Haugaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Falling Down 0:5

87e minuut.
Klungelig pakt Kruse Bøggild de bal. Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patlatîi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patlatîi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Falling Down 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe`s diciple 67%, Falling Down 33%.
joe`s diciple - Falling Down 0:6