Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:26
  • Bekerwedstrijd: Austria Cup
  • Stadion: FC Oida Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45001
FC Oida Austria Laa
4-3-2-1 Tactiek Diagonal1
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 65
solid Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


13e minuut.
Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oelschlägel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina begaat een overtreding. Marina krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Brugaletta speelt de bal door. Oelschlägel geeft de bal voor. Miona rent richting de bal. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Villa probeert naar een medespeler te passen. Râpanu rent richting de bal. Brugaletta verovert de bal door een tackle van achteren. Brugaletta geeft een hoge lob. Moschitto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Austria Laa 0:1

27e minuut.
Bolton rent richting de bal. Bolton passt de bal zonder na te denken. Daar is Moschitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moschitto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Austria Laa 0:2

33e minuut.
Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto probeert naar een medespeler te passen. Bolton rent richting de bal. Bolton geeft een hoge lob. Miona springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona verovert de bal door een tackle van achteren. Miona passt de bal zonder na te denken. Moschitto heeft problemen om de bal te vangen. Moschitto schiet op doel. Gomoliński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oida 63%, Austria Laa 37%.
FC Oida - Austria Laa 0:2

50e minuut.
Duch rent richting de bal. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto met een sublieme pass. Miona is nu in balbezit. Miona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Oelschlägel geeft de bal voor. Moschitto heeft problemen om de bal te vangen. Figaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Gomoliński bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaćić komt het veld opgelopen. Turba komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Brugaletta controleert de bal met de borst. Brugaletta passt de bal met de wreef. Daar is Omegna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miona rent richting de bal. Miona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Porto probeert naar een medespeler te passen. Gottlob speelt de bal door. Turba rent richting de bal. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Moschitto schiet op doel. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Moschitto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turba. Moschitto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Engl komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton geeft een lange en hoge pass. Omegna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miona bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Austria Laa 0:3

76e minuut.
Rammler komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Miona is nu in balbezit. Bolton rent richting de bal. Bolton passt de bal met de wreef. Moschitto rent richting de bal. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Austria Laa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oida 59%, Austria Laa 41%.
FC Oida - Austria Laa 0:4