Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:26
  • Bekerwedstrijd: Austria Cup
  • Stadion: Speedy Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 50000
FC Speedy Gonzales Violet Boys F.C.
st3_hall_433 Tactiek COME ON YOU V.B.
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 79.4
zeer goed Schieten briljant
uitstekend Passen wonderbaarlijk
formidabel Verdedigen briljant


5e minuut.
Spirov rent richting de bal. Nietnagel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spirov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cortez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spirov is nu in balbezit. Spirov schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Wożniak met een harde bal richting middenveld. Gschwobat kopt de bal weg. Teixeira speelt de bal door. Spirov rent richting de bal. Spirov haalt uit met een fantastische trap. Soma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cortez met een snelle inworp. Baptiste is nu in balbezit. Baptiste geeft de bal voor. Spirov springt en kopt de bal. Soma bokst de bal weg.

11e minuut.
Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel rent richting de bal. Pora verovert de bal door een tackle van achteren. Pora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Violet Boys F.C. 0:1

14e minuut.
Baptiste is nu in balbezit. Baptiste met een sublieme pass. Spirov is nu in balbezit. Spirov draait met de bal, schiet en ... Soma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Violet Boys F.C. 0:2

15e minuut.
Méndez onderschept slim de pass. Méndez passt de bal in één keer door. Baptiste is nu in balbezit. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Spirov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Violet Boys F.C. 0:3

19e minuut.
Aguado heeft problemen om de bal te vangen. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira geeft de bal voor. Spirov rent richting de bal. Spirov haalt uit met een fantastische trap. Soma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Violet Boys F.C. 0:4

21e minuut.
Méndez met een sublieme pass. Klungelig pakt Baptiste de bal. Baptiste passt de bal in één keer door. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ... Soma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Baptiste is nu in balbezit. Baptiste passt de bal in één keer door. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Nuroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuroğlu rent richting de bal. Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Spirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pora rent richting de bal. Wożniak verovert de bal door een tackle van achteren. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste draait met de bal, schiet en ... Nietnagel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pora kopt de bal weg. Erler rent richting de bal. Cortez met een sublieme pass. Pora is nu in balbezit. Pora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pora passt de bal met de wreef. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste met een sublieme pass. Pora is nu in balbezit. Pora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Woltemade rent richting de bal. Jakiel begaat een overtreding. Woltemade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Feitoza Dias met een snel genomen vrije trap. Woltemade springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 82%, Violet Boys F.C. 18%.
FC Speedy Gonzales - Violet Boys F.C. 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Méndez de bal. Méndez geeft de bal voor. Spirov kopt de bal weg. Baptiste rent richting de bal. Baptiste haalt uit met een fantastische trap. Soma bokst de bal weg.

49e minuut.
Polak onderschept slim de pass. Polak passt de bal met de wreef. Baptiste is nu in balbezit. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Spirov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Violet Boys F.C. 0:5

52e minuut.
Baptiste met een sublieme pass. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pora is nu in balbezit. Spirov is nu in balbezit. Pora is nu in balbezit. Pora draait met de bal, schiet en ... Nuroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baptiste geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Violet Boys F.C. 0:6

57e minuut.
Cortez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Junkerich komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Baptiste geeft de bal voor. Pora heeft problemen om de bal te vangen. Spirov is nu in balbezit. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Joostberends kopt de bal weg. Polak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Erler de bal. Spirov rent richting de bal. Spirov draait met de bal, schiet en ... Soma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Matusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusik probeert naar een medespeler te passen. Baptiste is nu in balbezit. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baptiste kopt de bal weg. Pora is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baptiste zal de hoekschop nemen. Pora springt en kopt de bal. Soma bokst de bal weg.

84e minuut.
Spirov is nu in balbezit. Pora is nu in balbezit. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora is nu in balbezit. Pora schiet op doel. Soma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baptiste zal de hoekschop nemen. Spirov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 76%, Violet Boys F.C. 24%.
FC Speedy Gonzales - Violet Boys F.C. 0:6