Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devops Collab Caroline
Guardiola Tactiek 433CAZ
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
27.6 gemiddelde waardering 57.5
weak Schieten incredible
weak Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Croom speelt de bal door. Fogharty is nu in balbezit. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty rent richting de bal. Fogharty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:1

5e minuut.
Fogharty is nu in balbezit. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dokken onderschept slim de pass. Dokken speelt de bal door. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel. Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:2

9e minuut.
Riglos is nu in balbezit. Riglos passt de bal zonder na te denken. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Andraszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Riglos is nu in balbezit. Riglos geeft de bal voor. Sturm rent richting de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Riglos rent richting de bal. Riglos met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mannion de bal. Fogharty rent richting de bal. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:3

15e minuut.
Sturm speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal met de wreef. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz schiet op doel. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Fogharty rent richting de bal. Fogharty passt de bal met de wreef. Bruzdewicz rent richting de bal. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:4

17e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal in één keer door. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:5

18e minuut.
Fogharty is nu in balbezit. Bruzdewicz rent richting de bal. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mannion de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Riglos geeft een lange en hoge pass. Fogharty kopt de bal weg. Klungelig pakt Mannion de bal. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chung passt de bal met de wreef. Cortez is nu in balbezit. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. O`Connor is nu in balbezit. Cortez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cortez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Dokken met een sublieme pass. Chung speelt de bal door. Sturm speelt de bal door. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Fogharty probeert naar een medespeler te passen. Mannion rent richting de bal. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:6

27e minuut.
Croom rent richting de bal. Riglos is nu in balbezit. Riglos passt de bal in één keer door. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty onderschept slim de pass. Fogharty probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Reilly kopt de bal weg. Daar is Dean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chung geeft een hoge lob. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Hanefel rent richting de bal. Hanefel geeft een hoge lob. Bruzdewicz kopt de bal weg. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Riglos rent richting de bal. Riglos probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:7

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riglos met een snelle inworp. Fransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sturm probeert naar een medespeler te passen. Riglos is nu in balbezit. Riglos speelt de bal door. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Reilly de bal. Dokken is nu in balbezit. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Andraszak trapt de bal weg. Dokken rent richting de bal. Dokken probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devops Collab 84%, Caroline 16%.
Devops Collab - Caroline 0:7

47e minuut.
Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Riglos rent richting de bal. Riglos passt de bal met de wreef. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:8

50e minuut.
Toppmöller rent richting de bal. Dealhunty verovert de bal door een tackle van achteren. Dealhunty passt de bal met de wreef. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dokken speelt de bal door. Sturm is nu in balbezit. Sturm geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bruzdewicz de bal. Bruzdewicz schiet op doel. Andraszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Fay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturm probeert naar een medespeler te passen. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:9

61e minuut.
Sturm speelt de bal door. Klungelig pakt Considine de bal. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:10

63e minuut.
Dealhunty heeft problemen om de bal te vangen. Dealhunty geeft de bal voor. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Andraszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Riglos met een snelle inworp. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz speelt de bal door. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Andraszak speelt de bal door. Riglos met een sublieme pass. Fogharty heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Riglos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riglos passt de bal in één keer door. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty schiet op doel. Andraszak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fogharty rent richting de bal. Klungelig pakt Bruzdewicz de bal. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Andraszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bruzdewicz geeft een hoge lob. Considine onderschept slim de pass. Sturm is nu in balbezit. Sturm geeft de bal voor. Daar is Mannion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riglos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bruzdewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Andraszak speelt de bal door. Dokken kopt de bal weg. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Andraszak speelt de bal door. Klungelig pakt Toppmöller de bal. Dokken geeft de bal voor. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:11

86e minuut.
Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken speelt de bal door. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:12

88e minuut.
Fogharty passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sturm de bal. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm onderschept slim de pass. Sturm haalt uit met een fantastische trap. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sturm neemt de hoekschop. Bruzdewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Caroline 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devops Collab 92%, Caroline 8%.
Devops Collab - Caroline 0:13