Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madfox Труд Воронеж
Normal Tactiek гла1цтр
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 62.2
adequate Schieten outstanding
solid Passen formidable
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Angioni geeft de bal voor. Pimenov kopt de bal weg. Popovich controleert de bal met de borst. Angioni is nu in balbezit. Angioni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Stoilov passt de bal zonder na te denken. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov passt de bal zonder na te denken. Stoilov rent richting de bal. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:1

5e minuut.
Polygerinos geeft een lange en hoge pass. Knežević controleert de bal met de borst. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Qasımov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:2

6e minuut.
Daar is Vahabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński passt de bal in één keer door. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Qasımov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gómez Parra met de inworp. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński geeft een lange en hoge pass. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Qasımov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński speelt de bal door. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel. Qasımov bokst de bal weg. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:3

13e minuut.
Inworp. Gaszyński met een snelle inworp. Vries geeft een lange en hoge pass. Stoilov krijgt zijn hoofd ertegen. Qasımov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:4

13e minuut.
Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vahabov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morzhov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:5

21e minuut.
Gómez Parra passt de bal met de wreef. Vahabov met een sublieme pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:6

24e minuut.
Gaszyński onderschept slim de pass. Gaszyński speelt de bal door. Stoilov rent richting de bal. Stoilov schiet op doel. Qasımov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:7

26e minuut.
Skolimowski rent richting de bal. Skolimowski geeft de bal voor. Angioni speelt de bal door. Daar is Guţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guţu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vahabov is nu in balbezit. Gómez Parra speelt de bal door. Stoilov heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stoilov passt de bal in één keer door. Vahabov is nu in balbezit. Cerrato verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gaszyński probeert naar een medespeler te passen. Vries speelt de bal door. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov schiet op doel. Qasımov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:8

43e minuut.
Popovich geeft een hoge lob. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Qasımov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madfox 71%, Труд Воронеж 29%.
Madfox - Труд Воронеж 0:9

49e minuut.
Galitsyn is nu in balbezit. Gómez Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Parra geeft een lange en hoge pass. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Qasımov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Galitsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gaszyński passt de bal in één keer door. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov schiet op doel. Qasımov bokst de bal weg.

53e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Knežević verovert de bal door een tackle van achteren. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:10

55e minuut.
Szczepański is nu in balbezit. Szczepański geeft een hoge lob. Inworp. Gómez Parra met de inworp. Gaszyński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoilov rent richting de bal. Stoilov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Morzhov passt de bal zonder na te denken. Vries is nu in balbezit. Vries met een sublieme pass. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Qasımov trapt de bal weg van het doel. Gómez Parra kopt de bal weg. Stoilov rent richting de bal. Stoilov schiet op doel. Qasımov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:11

62e minuut.
Klungelig pakt Galitsyn de bal. Gaszyński onderschept slim de pass. Gaszyński speelt de bal door. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov schiet op doel. Qasımov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gaszyński kopt de bal weg. Vahabov is nu in balbezit. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Qasımov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:12

67e minuut.
Vahabov passt de bal met de wreef. Stoilov rent richting de bal. Knežević maakt een afschuwelijke overtreding. Knežević krijgt een gele kaart. Stoilov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morzhov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vahabov kopt de bal weg. Daar is Knežević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Qasımov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 0:13

72e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Knežević onderschept slim de pass. Knežević met een sublieme pass. Skolimowski is nu in balbezit. Skolimowski geeft een lange en hoge pass. Gissing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Труд Воронеж 1:13

74e minuut.
Guţu speelt de bal door. Vries rent richting de bal. Vries probeert naar een medespeler te passen. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madfox 68%, Труд Воронеж 32%.
Madfox - Труд Воронеж 1:13