Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Хуткія Драпежнікі virtu
Normal Tactiek viktory
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 39.3
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Lisik passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rep met een snelle inworp. Rydzoń is nu in balbezit. Rydzoń geeft de bal voor. Ivashevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giggѕ is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:1

7e minuut.
Rabinovich heeft problemen om de bal te vangen. Lakiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiza geeft de bal voor. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Ivashevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:2

12e minuut.
Trafimik verovert de bal door een tackle van achteren. Trafimik met een sublieme pass. Giggѕ rent richting de bal. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:3

15e minuut.
Ivashevich trapt de bal weg van het doel. Giggѕ rent richting de bal. Zotkin begaat een overtreding. Zotkin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zotkin speelt de bal door. Rep met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Zhaunerczyk de bal. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. Silanau probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:4

19e minuut.
Rydzoń is nu in balbezit. Rydzoń geeft een lange en hoge pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:5

20e minuut.
Malashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Rydzoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzoń speelt de bal door. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:6

28e minuut.
Rep passt de bal met de wreef. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich passt de bal zonder na te denken. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Malashevich de bal. Malashevich geeft een hoge lob. Silanau heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:7

36e minuut.
Klungelig pakt Giggѕ de bal. Malashevich is nu in balbezit. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:8

38e minuut.
Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ passt de bal zonder na te denken. Lakiza rent richting de bal. Lakiza geeft de bal voor. Giggѕ krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

44e minuut.
Zotkin probeert de bal met de borst te controleren. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep geeft een lange en hoge pass. Zotkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giggѕ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Хуткія Драпежнікі 80%, virtu 20%.
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:9

46e minuut.
Rydzoń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carloni komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lakiza passt de bal in één keer door. Carloni is nu in balbezit. Carloni geeft een hoge lob. Giggѕ heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:10

49e minuut.
Malashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Malashevich passt de bal zonder na te denken. Trafimik rent richting de bal. Trafimik probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Legan`kou geeft een hoge lob. Lisik probeert de bal aan de voet te houden. Carloni probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ schiet op doel. Paal! Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantsovich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malashevich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giggѕ legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ivashevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:11

53e minuut.
Rep speelt de bal door. Malashevich is nu in balbezit. Zhaunerczyk rent richting de bal. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:12

56e minuut.
Rep rent richting de bal. Rep passt de bal in één keer door. Malashevich rent richting de bal. Klungelig pakt Malashevich de bal. Malashevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Legan`kou rent richting de bal. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep speelt de bal door. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:13

58e minuut.
Carloni is nu in balbezit. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep met een sublieme pass. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rabinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni onderschept slim de pass. Carloni geeft een lange en hoge pass. Giggѕ heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Sabanau rent richting de bal. Sabanau geeft een lange en hoge pass. Vashkevich probeert de bal aan de voet te houden. Trafimik rent richting de bal. Trafimik geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Ivashevich trapt de bal weg. Rep kopt de bal weg. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. Ivashevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:14

68e minuut.
Vashkevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vantsovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rep de bal. Rep schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Malashevich is nu in balbezit. Giggѕ speelt de bal door. Rep rent richting de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap. Ivashevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lakiza verovert de bal door een tackle van achteren. Lakiza speelt de bal door. Giggѕ is nu in balbezit. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lakiza passt de bal met de wreef. Zhaunerczyk is nu in balbezit. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trafimik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafimik schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Vantsovich rent richting de bal. Malashevich onderschept slim de pass. Malashevich passt de bal in één keer door. Rep probeert de bal met de borst te controleren. Rep haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lakiza rent richting de bal. Lakiza probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Ivashevich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:15

89e minuut.
Giggѕ speelt de bal door. Rep heeft problemen om de bal te vangen. Rep probeert naar een medespeler te passen. Malashevich rent richting de bal. Malashevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Silanau trapt de bal weg. Rep kopt de bal weg. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Хуткія Драпежнікі 86%, virtu 14%.
Хуткія Драпежнікі - virtu 0:16