Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: ŠRC Erar
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15309
Hukan FC Ursa FC
finale kupa Tactiek heroj
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
63.5 gemiddelde waardering 66.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Śrutwa probeert naar een medespeler te passen. Cavin is nu in balbezit. Szluga maakt een afschuwelijke overtreding. Cavin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cavin kan niet meer verder spelen. Osuna komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Klungelig pakt Osuna de bal. Osuna geeft een lange en hoge pass. Soete heeft problemen om de bal te vangen. Peściński rent richting de bal. Peściński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Badinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Badinter passt de bal zonder na te denken. Lodyga rent richting de bal. Lodyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - Ursa FC 1:0

12e minuut.
Hernandez speelt de bal door. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. De Looze is nu in balbezit. Lodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Jipa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Steinitz met een sublieme pass. Szekér bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Jipa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Gorobeţ met een sublieme pass. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa passt de bal in één keer door. Osuna rent richting de bal. Osuna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lengyel stond buitenspel. Andrade maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hernandez kopt de bal weg. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga schiet op doel. Jipa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gorobeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorobeţ passt de bal met de wreef. Tieles is nu in balbezit. Peściński verovert de bal door een tackle van achteren. Peściński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soete rent richting de bal. Soete geeft de bal voor. Śrutwa geeft een hoge lob. Peściński springt en kopt de bal. Tokaç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hukan FC - Ursa FC 1:1

37e minuut.
Stawski geeft een lange en hoge pass. Hernandez met een sublieme pass. Lodyga heeft problemen om de bal te vangen. Lodyga schiet op doel. Jipa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - Ursa FC 2:1

38e minuut.
Üzüm geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Peściński de bal onder controle te krijgen. Despaigne onderschept slim de pass. Lengyel verovert de bal door een tackle van achteren. Lengyel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lengyel de bal. Lengyel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tokaç werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Tieles geeft een lange en hoge pass. De Looze kopt de bal weg. Gorobeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorobeţ geeft een hoge lob. Peściński krijgt zijn hoofd ertegen. Tokaç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorobeţ rent richting de bal. Gorobeţ passt de bal in één keer door. Peściński rent richting de bal. Peściński haalt uit met een fantastische trap. Tokaç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hukan FC 52%, Ursa FC 48%.
Hukan FC - Ursa FC 2:1

50e minuut.
Stawski probeert naar een medespeler te passen. Śrutwa met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna geeft een hoge lob. Peściński krijgt zijn hoofd ertegen. Tokaç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lengyel is nu in balbezit. Lengyel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hukan FC - Ursa FC 2:2

54e minuut.
Gorobeţ verovert de bal door een tackle van achteren. Gorobeţ passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna geeft een lange en hoge pass. Peściński krijgt zijn hoofd ertegen. Tokaç bokst de bal weg.

57e minuut.
Gorobeţ rent richting de bal. Gorobeţ passt de bal in één keer door. Osuna rent richting de bal. Osuna geeft een hoge lob. Peściński maakt een snoekduik en kopt de bal. Tokaç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel haalt uit met een fantastische trap. Tokaç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - Ursa FC 2:3

60e minuut.
Badinter speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. Steinitz geeft de bal voor. Lodyga maakt een snoekduik en kopt de bal. Jipa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Lodyga passt de bal zonder na te denken. Badinter is nu in balbezit. Hrabia rent richting de bal. Badinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Badinter geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Badinter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Steinitz de bal. Steinitz met een sublieme pass. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Hrabia rent richting de bal. Hrabia geeft een lange en hoge pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Jipa bokst de bal weg.

88e minuut.
Badinter heeft problemen om de bal te vangen. Badinter geeft een hoge lob. Stawski kopt de bal weg. Steinitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinitz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hukan FC 44%, Ursa FC 56%.
Hukan FC - Ursa FC 2:3