Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:28
  • Bekerwedstrijd: Kas Masr
  • Stadion: livfc1 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
livfc1 United Cairo
433 Tactiek kayle
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.9 gemiddelde waardering 48.2
weak Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Wafiq geeft een lange en hoge pass. Ubayy rent richting de bal. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap. Darwish probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sajid rent richting de bal. Sajid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shedid Qnawy met een harde bal richting middenveld. Wafiq kopt de bal weg. Thabit rent richting de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ... Darwish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sajid is nu in balbezit. Sajid draait met de bal, schiet en ... Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:1

6e minuut.
Jafar geeft een lange en hoge pass. Sajid kopt de bal weg. Klungelig pakt Abdul-Aliyy de bal. Thabit rent richting de bal. Thabit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Toya met een snelle inworp. Jafar met een sublieme pass. Wafiq probeert naar een medespeler te passen. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Jafar onderschept slim de pass. Jafar probeert naar een medespeler te passen. Ubayy rent richting de bal. Ubayy schiet op doel. Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:2

13e minuut.
Ubayy is nu in balbezit. Ubayy draait met de bal, schiet en ... Zakiy probeert de bal aan de voet te houden. Thabit rent richting de bal. Thabit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:3

15e minuut.
Zuhayr passt de bal in één keer door. Zakiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiy met een sublieme pass. Tahir rent richting de bal. Tahir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Düzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar rent richting de bal. Jafar met een sublieme pass. Klungelig pakt Sajid de bal. Sajid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Jafar kopt de bal weg. Ubayy rent richting de bal. Ubayy draait met de bal, schiet en ... Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Shedid Qnawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shedid Qnawy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wafiq met de inworp. Sajid geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ubayy haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Aliyy probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jafar neemt de hoekschop. Thabit krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Darwish trapt de bal weg van het doel. Wafiq speelt de bal door. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Düzgün geeft de bal voor. Shedid Qnawy probeert de bal met de borst te controleren. Thabit rent richting de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ... Darwish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:4

35e minuut.
Sajid controleert de bal met de borst. Shedid Qnawy geeft een hoge lob. El Mahaly met een sublieme pass. Thabit heeft problemen om de bal te vangen. Thabit draait met de bal, schiet en ... Darwish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Wafiq neemt de hoekschop. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit schiet op doel. Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Abdul-Aliyy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:5

38e minuut.
Thabit probeert naar een medespeler te passen. Zakiy heeft problemen om de bal te vangen. Wafiq probeert naar een medespeler te passen. Ubayy rent richting de bal. Ubayy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
El-Ghabbour bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar onderschept slim de pass. Jafar met een sublieme pass. Daar is Ubayy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubayy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:6

44e minuut.
Salah Zaki heeft problemen om de bal te vangen. Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar passt de bal in één keer door. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Salah Zaki is nu in balbezit. Jafar verovert de bal door een tackle van achteren. Jafar geeft een lange en hoge pass. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livfc1 86%, United Cairo 14%.
livfc1 - United Cairo 0:6

48e minuut.
Wafiq kopt de bal weg. Jafar is nu in balbezit. Jafar probeert naar een medespeler te passen. Ubayy rent richting de bal. Ubayy geeft de bal voor. Paal! Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sajid heeft problemen om de bal te vangen. Sajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:7

54e minuut.
Jafar rent richting de bal. Jafar geeft een hoge lob. Abdul-Aliyy kopt de bal weg. Klungelig pakt Thabit de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ... Darwish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:8

57e minuut.
Thabit geeft een hoge lob. El-Ghabbour bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar geeft de bal voor. Darwish speelt de bal door. Jafar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jafar rent richting de bal. Jafar geeft een hoge lob. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:9

67e minuut.
Wafiq is nu in balbezit. Wafiq probeert naar een medespeler te passen. Sajid met een sublieme pass. Thabit rent richting de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:10

68e minuut.
Jafar met een sublieme pass. Sajid is nu in balbezit. Sajid geeft een hoge lob. Thabit is nu in balbezit. Thabit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jafar met een sublieme pass. Sajid is nu in balbezit. Sajid speelt de bal door. Klungelig pakt Thabit de bal. Thabit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:11

71e minuut.
Thabit passt de bal zonder na te denken. Sajid heeft problemen om de bal te vangen. Sajid met een sublieme pass. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jafar met een sublieme pass. Toya rent richting de bal. Toya geeft de bal voor. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy schiet op doel. Darwish bokst de bal weg. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:12

74e minuut.
Jafar heeft problemen om de bal te vangen. Ubayy rent richting de bal. Ubayy passt de bal met de wreef. Sajid rent richting de bal. Sajid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Darwish trapt de bal weg. Wafiq kopt de bal weg. Klungelig pakt Thabit de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ... Darwish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:13

77e minuut.
Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sajid de bal. Thabit is nu in balbezit. Thabit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:14

79e minuut.
Klungelig pakt Thabit de bal. Wafiq is nu in balbezit. Wafiq speelt de bal door. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wafiq geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thabit heeft problemen om de bal te vangen. Thabit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:15

82e minuut.
Doeltrap. Shedid Qnawy trapt de bal weg. Klungelig pakt Jafar de bal. Jafar probeert naar een medespeler te passen. Ubayy probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Thabit met een sublieme pass. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy met een sublieme pass. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:16

87e minuut.
Jafar kopt de bal weg. Wafiq rent richting de bal. Wafiq speelt de bal door. Thabit heeft problemen om de bal te vangen. Thabit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Abdul-Aliyy de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - United Cairo 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livfc1 82%, United Cairo 18%.
livfc1 - United Cairo 0:17