Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enormous Donkeys Youth Horses
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Sani passt de bal in één keer door. Debrah rent richting de bal. Polo rent richting de bal. Debrah verovert de bal door een tackle van achteren. Debrah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pomeyie is nu in balbezit. Pomeyie geeft een lange en hoge pass. Tierro kopt de bal weg. Khamis rent richting de bal. Khamis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Banini met de inworp. Sule is nu in balbezit. Sule passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Khamis de bal. Khamis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Donkeys 50%, Youth Horses 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enormous Donkeys - Youth Horses 0:0

71e minuut.
Sule met de inworp. Khamis bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamis geeft de bal voor. Pomeyie is nu in balbezit. Pomeyie geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coleman bokst de bal weg. Tierro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Youth Horses 1:0

81e minuut.
Oduro rent richting de bal. Adiyah begaat een overtreding. Oduro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yacub zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nti probeert de bal met de borst te controleren. Debrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Debrah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Donkeys 52%, Youth Horses 48%.
Enormous Donkeys - Youth Horses 1:0