Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Sofia _Летец_
C1 Tactiek 532k
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 64
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Dummer rent richting de bal. Dummer passt de bal met de wreef. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - _Летец_ 1:0

7e minuut.
Daar is Kunchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakov rent richting de bal. Caxaría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caxaría krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bangov verovert de bal door een tackle van achteren. Bangov speelt de bal door. Chulev rent richting de bal. Chulev geeft een lange en hoge pass. Kunchev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tetevenski kopt de bal weg. Anchev rent richting de bal. Anchev geeft de bal voor. Barakov rent richting de bal. Barakov haalt uit met een fantastische trap. Chyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Anchev met een snelle inworp. Caxaría is nu in balbezit. Tetevenski verovert de bal door een tackle van achteren. Tetevenski geeft een lange en hoge pass. Barakov springt en kopt de bal. Chyła bokst de bal weg.

41e minuut.
Bekirov heeft problemen om de bal te vangen. Bekirov geeft de bal voor. Daar is Tetevenski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sofia 53%, _Летец_ 47%.
Dynamo Sofia - _Летец_ 1:0

47e minuut.
Caxaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetevenski verovert de bal door een tackle van achteren. Tetevenski met een sublieme pass. Chulev rent richting de bal. Chulev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Fusari speelt de bal door. Berizzo is nu in balbezit. Chulev onderschept slim de pass. Chulev geeft de bal voor. Kunchev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kukhilava passt de bal in één keer door. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bekirov ... Strafschop! Bekirov krijgt een gele kaart. Andradas Asurmendi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cosnician komt het veld opgelopen. Proetter komt het veld opgelopen. Cosnician neemt de penalty, wat een uithaal! Penkov bokst de bal weg. Paal!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yankov komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Chulev met een snelle inworp. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev geeft een lange en hoge pass. Kunchev rent richting de bal. Kunchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chulev onderschept slim de pass. Chulev speelt de bal door. Yankov speelt de bal door. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dummer is nu in balbezit. Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev met een sublieme pass. Yankov is nu in balbezit. Yankov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Inworp. Chulev met de inworp. Tetevenski is nu in balbezit. Tetevenski geeft een lange en hoge pass. Yankov krijgt zijn hoofd ertegen. Chyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sofia 52%, _Летец_ 48%.
Dynamo Sofia - _Летец_ 1:0