Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFK Kaliakra Kavarna ФК Сливен
Българка Tactiek 532kr
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 69
very good Schieten formidable
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Petlarov onderschept slim de pass. Petlarov speelt de bal door. Panaiotov is nu in balbezit. Panaiotov geeft een lange en hoge pass. Pantov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Simov rent richting de bal. Simov passt de bal zonder na te denken. Panaiotov is nu in balbezit. Panaiotov passt de bal zonder na te denken. Petlarov is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ФК Сливен 0:1

17e minuut.
Simov geeft de bal voor. Dardery geeft de bal voor. Stoikov kopt de bal weg. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Miroslavov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 77%, ФК Сливен 23%.
PFK Kaliakra Kavarna - ФК Сливен 0:1

47e minuut.
Mitrikov kopt de bal weg. Venkov met een sublieme pass. Panaiotov rent richting de bal. Panaiotov geeft de bal voor. Pantov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Parishev trapt de bal weg van het doel. Zhechev kopt de bal weg. Simov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simov geeft een lange en hoge pass. Pantov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zhechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhechev passt de bal in één keer door. Panaiotov is nu in balbezit. Panaiotov geeft een hoge lob. Pantov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ФК Сливен 0:2

65e minuut.
Mitrikov onderschept slim de pass. Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov heeft problemen om de bal te vangen. Stoikov haalt uit met een fantastische trap. Miroslavov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Fath is nu in balbezit. Zhechev onderschept slim de pass. Zhechev geeft de bal voor. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov draait met de bal, schiet en ... Parishev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Gavrilov passt de bal met de wreef. Panaiotov is nu in balbezit. Panaiotov geeft de bal voor. Petlarov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrilov met een snelle inworp. Panaiotov rent richting de bal. Panaiotov geeft een lange en hoge pass. Pantov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Petrakiev rent richting de bal. Venkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrakiev. Petrakiev krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Simov passt de bal in één keer door. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov haalt uit met een fantastische trap. Wawrzecki probeert de bal aan de voet te houden. Parishev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fath bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkov onderschept slim de pass. Venkov met een sublieme pass. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Parishev probeert naar een medespeler te passen. Stoikov kopt de bal weg. Klungelig pakt Triệu Thái de bal. Triệu Thái geeft een lange en hoge pass. Doncu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wawrzecki verovert de bal door een tackle van achteren. Venkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkov passt de bal in één keer door. Daar is Petlarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petlarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Donchev verovert de bal door een tackle van achteren. Donchev passt de bal zonder na te denken. Triệu Thái rent richting de bal. Triệu Thái geeft een lange en hoge pass. Stoikov krijgt zijn hoofd ertegen. Miroslavov bokst de bal weg.

90e minuut.
Wawrzecki rent richting de bal. Panaiotov verovert de bal door een tackle van achteren. Panaiotov geeft de bal voor. Pantov krijgt zijn hoofd ertegen. Parishev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ФК Сливен 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 67%, ФК Сливен 33%.
PFK Kaliakra Kavarna - ФК Сливен 0:3