Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grozni Razoruvači Fc Shkupi
Normal Tactiek normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 30.1
average Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Manoyan geeft een hoge lob. Simonovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avetissyan probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Manoyan onderschept slim de pass. Manoyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ignjatovski de bal. Nikolovski is nu in balbezit. Nikolovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Manoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avetissyan probeert de bal met de borst te controleren. Avetissyan passt de bal zonder na te denken. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Fc Shkupi 0:1

20e minuut.
Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stefanov de bal. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ignjatovski kopt de bal weg. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan passt de bal zonder na te denken. Cunningham rent richting de bal. Cunningham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Fc Shkupi 0:2

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manoyan met een snelle inworp. Avetissyan geeft een lange en hoge pass. Cunningham rent richting de bal. Cunningham draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kitinov geeft een lange en hoge pass. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan passt de bal met de wreef. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm speelt de bal door. De bal raakt de paal. Cunningham is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Fc Shkupi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grozni Razoruvači 58%, Fc Shkupi 42%.
Grozni Razoruvači - Fc Shkupi 0:3

46e minuut.
Hellenurm met een sublieme pass. Cunningham heeft problemen om de bal te vangen. Stefanov rent richting de bal. Cunningham onderschept slim de pass. Cunningham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cunningham passt de bal in één keer door. Hellenurm is nu in balbezit. Ignjatovski onderschept slim de pass. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Manoyan passt de bal met de wreef. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan probeert naar een medespeler te passen. Cunningham rent richting de bal. Cunningham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Fc Shkupi 0:4

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Markov de bal onder controle te krijgen. Manoyan speelt de bal door. Avetissyan speelt de bal door. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ignjatovski rent richting de bal. Avetissyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avetissyan geeft een hoge lob. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Fc Shkupi 0:5

86e minuut.
Simonovski rent richting de bal. Simonovski geeft een lange en hoge pass. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Fc Shkupi 0:6

87e minuut.
Cunningham raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Indelicato komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Zdraveski de bal. Indelicato met een sublieme pass. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski is nu in balbezit. Nikolovski haalt uit met een fantastische trap. Borov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Fc Shkupi 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grozni Razoruvači 56%, Fc Shkupi 44%.
Grozni Razoruvači - Fc Shkupi 1:6