Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superior Sleepy
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 36.4
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


8e minuut.
Ispas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zamri Hasan de bal. Doveri probeert naar een medespeler te passen. Salaman is nu in balbezit. Salaman schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
superior - Sleepy 0:1

12e minuut.
Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas draait met de bal, schiet en ... bin Nordin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Denk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Ali Hassan. Denk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Denk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salaman rent richting de bal. Salaman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
bin Mohamed Rumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalca passt de bal in één keer door. Salaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superior 70%, Sleepy 30%.
superior - Sleepy 0:1

47e minuut.
Zamri Hasan met een sublieme pass. Salaman is nu in balbezit. Salaman passt de bal zonder na te denken. Ispas rent richting de bal. Ispas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
bin Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Meri passt de bal met de wreef. bin Abd Kadir speelt de bal door. Klungelig pakt bin Ali Hassan de bal. bin Ali Hassan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
bin Wan Hussin geeft een lange en hoge pass. bin Nordin heeft problemen om de bal te vangen. Ispas is nu in balbezit. Ispas schiet op doel. bin Mansor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superior - Sleepy 0:2

71e minuut.
bin Wan Hussin speelt de bal door. bin Ali Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Denk rent richting de bal. bin Ali Hassan onderschept slim de pass. bin Ali Hassan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superior - Sleepy 1:2

75e minuut.
Doveri geeft de bal voor. bin Nordin heeft problemen om de bal te vangen. Ispas rent richting de bal. Ispas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Nordin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
superior - Sleepy 1:3

80e minuut.
bin Meri probeert naar een medespeler te passen. Denk rent richting de bal. bin Ali Hassan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Ali Hassan krijgt een gele kaart.

85e minuut.
bin Daud controleert de bal met de borst. Dalca geeft de bal voor. Ahmad Rakhli heeft problemen om de bal te vangen. Salaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superior - Sleepy 1:4

86e minuut.
bin Abd Kadir is nu in balbezit. Ispas verovert de bal door een tackle van achteren. Ispas passt de bal zonder na te denken. Salaman rent richting de bal. Salaman draait met de bal, schiet en ... bin Mansor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Daar is bin Jahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaman rent richting de bal. Ahmad Rakhli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahmad Rakhli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superior 70%, Sleepy 30%.
superior - Sleepy 1:4