Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insolent Kingz King Eagle FC
Normal Tactiek 9 July 532
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Amant is nu in balbezit. Amant passt de bal met de wreef. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Nor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:1

5e minuut.
Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini is nu in balbezit. Massimini speelt de bal door. Atanasio rent richting de bal. Atanasio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Massimini is nu in balbezit. Massimini draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Nor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:2

6e minuut.
Daar is bin Johar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massimini onderschept slim de pass. bin Mahadzir bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini verovert de bal door een tackle van achteren. Massimini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Massimini de bal. Amant is nu in balbezit. Amant speelt de bal door. Daar is Atanasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Massimini geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Mahadzir de bal. Amant geeft een lange en hoge pass. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ziaya geeft de bal voor. Atanasio rent richting de bal. Atanasio probeert naar een medespeler te passen. Massimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aranha geeft een lange en hoge pass. Atanasio heeft problemen om de bal te vangen. bin Mahadzir bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant passt de bal met de wreef. Massimini is nu in balbezit. Massimini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amant probeert de bal met de borst te controleren. bin Muhamad probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Aranha de bal onder controle te krijgen. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Aranha kopt de bal weg. Massimini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atanasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Nor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:3

20e minuut.
Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant passt de bal zonder na te denken. Atanasio rent richting de bal. Atanasio schiet op doel. bin Mohd Nor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:4

25e minuut.
Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant passt de bal zonder na te denken. Massimini is nu in balbezit. Massimini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ziaya verovert de bal door een tackle van achteren. Ziaya passt de bal met de wreef. Che Omar probeert de bal aan de voet te houden. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
bin Mohd Nor met een harde bal richting middenveld. Aranha kopt de bal weg. Klungelig pakt Che Omar de bal. Massimini is nu in balbezit. Massimini geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:5

31e minuut.
Massimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini met een sublieme pass. Atanasio is nu in balbezit. Massimini is nu in balbezit. Massimini schiet op doel. bin Mohd Nor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:6

36e minuut.
Massimini onderschept slim de pass. Massimini passt de bal in één keer door. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:7

38e minuut.
Massimini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amant is nu in balbezit. Amant passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Atanasio de bal. Atanasio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
bin Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant is nu in balbezit. Amant passt de bal zonder na te denken. Massimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:8

41e minuut.
Mohd Nor geeft de bal voor. Daar is Atanasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasio speelt de bal door. Massimini is nu in balbezit. Massimini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Massimini onderschept slim de pass. Massimini speelt de bal door. Amant geeft de bal voor. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Amant rent richting de bal. Amant met een sublieme pass. Atanasio rent richting de bal. Atanasio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Kingz 77%, King Eagle FC 23%.
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:9

53e minuut.
Daar is bin Muhamad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amant rent richting de bal. bin Muhamad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amant raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Amant kan niet meer verder spelen. Janocha komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Aranha rent richting de bal. Aranha geeft de bal voor. Massimini is nu in balbezit. Massimini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:10

70e minuut.
Ziaya rent richting de bal. Ziaya passt de bal met de wreef. Janocha probeert naar een medespeler te passen. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:11

73e minuut.
Atanasio kopt de bal weg. Massimini is nu in balbezit. Massimini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Ibrahim de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Nor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:12

75e minuut.
bin Sulog bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sulog geeft een hoge lob. Inworp. Lewkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janocha geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:13

81e minuut.
bin Muhamad rent richting de bal. Janocha verovert de bal door een tackle van achteren. Janocha geeft een hoge lob. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Wan Ismail probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Massimini is nu in balbezit. Massimini passt de bal in één keer door. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Ziaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranha probeert naar een medespeler te passen. Atanasio rent richting de bal. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Nor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Kingz 66%, King Eagle FC 34%.
Insolent Kingz - King Eagle FC 0:13