Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuala Lumpur City Relantak FC
Sweep Tactiek gasolin
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 48.2
average Schieten very good
weak Passen good
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Raja Hassan rent richting de bal. Frigeni rent richting de bal. Frigeni passt de bal zonder na te denken. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuala Lumpur City - Relantak FC 0:1

4e minuut.
Leyton verovert de bal door een tackle van achteren. Leyton met een sublieme pass. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. Zainal Abidin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuala Lumpur City - Relantak FC 0:2

5e minuut.
Leyton met een snelle inworp. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong passt de bal in één keer door. Atistirma rent richting de bal. Atistirma passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Muhammad Fahmi met een sublieme pass. Leyton heeft problemen om de bal te vangen. Atistirma geeft de bal voor. Frigeni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuala Lumpur City - Relantak FC 0:3

7e minuut.
Herbula passt de bal met de wreef. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni passt de bal in één keer door. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuala Lumpur City - Relantak FC 0:4

16e minuut.
bin Kadir rent richting de bal. Atistirma verovert de bal door een tackle van achteren. Atistirma met een sublieme pass. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Herbula is nu in balbezit. Herbula met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Kadir de bal. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen geeft een lange en hoge pass. Xingzhong heeft problemen om de bal te vangen. Xingzhong schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Atistirma rent richting de bal. Atistirma passt de bal met de wreef. Leyton heeft problemen om de bal te vangen. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
bin Kadir passt de bal in één keer door. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton met een sublieme pass. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Herbula is nu in balbezit. Herbula passt de bal in één keer door. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni draait met de bal, schiet en ... Zainal Abidin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Herbula met een snelle inworp. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni geeft de bal voor. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuala Lumpur City - Relantak FC 0:5

37e minuut.
Alexandrakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leyton rent richting de bal. Leyton geeft een hoge lob. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Zainal Abidin trapt de bal weg. bin Abdul Ghani heeft problemen om de bal te vangen. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Weilian bereikt de bal nog maar net als eerste. Weilian geeft een hoge lob. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma is nu in balbezit. Atistirma geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
bin Bahauddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Kadir is nu in balbezit. bin Kadir geeft de bal voor. bin Abdul Ghani is nu in balbezit. bin Abdul Ghani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Herbula probeert naar een medespeler te passen. Atistirma probeert naar een medespeler te passen. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen geeft een hoge lob. Zainal Abidin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuala Lumpur City 80%, Relantak FC 20%.
Kuala Lumpur City - Relantak FC 0:5

49e minuut.
Szubierajski met een sublieme pass. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ali Mat is nu in balbezit. Leyton verovert de bal door een tackle van achteren. Leyton geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Herbula rent richting de bal. bin Abdul Ghani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herbula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weilian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xingzhong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Weilian geeft een lange en hoge pass. Frigeni kopt de bal weg. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. Zainal Abidin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuala Lumpur City - Relantak FC 0:6

61e minuut.
Leyton probeert naar een medespeler te passen. Frigeni probeert naar een medespeler te passen. Iturgoyen is nu in balbezit. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hamid rent richting de bal. Frigeni verovert de bal door een tackle van achteren. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. Zainal Abidin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Frigeni is nu in balbezit. Daar is Atistirma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atistirma probeert naar een medespeler te passen. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Atistirma passt de bal met de wreef. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong schiet op doel. Hamid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zainal Abidin bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Zainal Abidin met een harde bal richting middenveld. Leyton rent richting de bal. Leyton speelt de bal door. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong schiet op doel. Paal! Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hj Yakup probeert de bal aan de voet te houden. Herbula rent richting de bal. Herbula met een sublieme pass. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuala Lumpur City - Relantak FC 0:7

85e minuut.
Zainal Abidin neemt vlug de vrije trap. Herbula kopt de bal weg. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni geeft een hoge lob. Leyton krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Leyton heeft problemen om de bal te vangen. Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma passt de bal zonder na te denken. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuala Lumpur City 85%, Relantak FC 15%.
Kuala Lumpur City - Relantak FC 0:7