Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:29
  • Bekerwedstrijd: Malta Cup
  • Stadion: Chill Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 63444
Panda-land F.C. Pawla Wolves
11V11 Tactiek kurt
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 2
6 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Theiler geeft een hoge lob. Miceli geeft de bal voor. Rochacki kopt de bal weg. Zehnder heeft problemen om de bal te vangen. Zehnder geeft de bal voor. Cassar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Magri is nu in balbezit. Magri geeft de bal voor. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino schiet op doel. Siara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda-land F.C. - Pawla Wolves 1:0

19e minuut.
de las Heras passt de bal in één keer door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón speelt de bal door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda schiet op doel. Cassar bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Buixeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cremona bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alarcón. Alarcón krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Petrocochino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Deguara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panda-land F.C. 61%, Pawla Wolves 39%.
Panda-land F.C. - Pawla Wolves 1:0

49e minuut.
Magri is nu in balbezit. Magri met een sublieme pass. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda-land F.C. - Pawla Wolves 2:0

50e minuut.
Stănăşilă komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Petrocochino passt de bal met de wreef. Ogryczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magri. Magri krijgt een gele kaart. Ogryczak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Axiaq verovert de bal door een tackle van achteren. Axiaq geeft een lange en hoge pass. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremona verovert de bal door een tackle van achteren. Cremona speelt de bal door. Petrocochino rent richting de bal. Petrocochino schiet op doel. Siara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Magri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deguara kopt de bal weg. Petrocochino is nu in balbezit. Axiaq rent richting de bal. Axiaq haalt uit met een fantastische trap. Siara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Năsosu met een sublieme pass. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco begaat een overtreding. Sacco krijgt een gele kaart.

72e minuut.
de las Heras geeft een lange en hoge pass. Orland heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stănăşilă krijgt een gele kaart. Orland raakt geblesseerd tijdens het duel. Cassar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu begaat een overtreding. Năsosu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Stănăşilă rent richting de bal. Orland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stănăşilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Scicluna komt het veld opgelopen. Farrugia komt het veld opgelopen. Azzopardi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ogryczak met een sublieme pass. Stănăşilă rent richting de bal. Azzopardi maakt een afschuwelijke overtreding. Stănăşilă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panda-land F.C. 45%, Pawla Wolves 55%.
Panda-land F.C. - Pawla Wolves 2:0