Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSCN Soto FC
ssczone Tactiek Barca Ofensiva
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten very good
adequate Passen poor
average Verdedigen solid


5e minuut.
Cano geeft een hoge lob. Correira is nu in balbezit. Zsák onderschept slim de pass. Zsák haalt uit met een fantastische trap. Roriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - Soto FC 1:0

26e minuut.
Correira rent richting de bal. Correira geeft een hoge lob. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano geeft een hoge lob. Correira probeert de bal met de borst te controleren. Roriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Correira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Durğut rent richting de bal. Icardo onderschept slim de pass. Icardo met een sublieme pass. Kuczera rent richting de bal. Kuczera geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casanova met de inworp. Durğut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chambé de bal. Chambé draait met de bal, schiet en ... Roriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - Soto FC 2:0

43e minuut.
Durğut rent richting de bal. Durğut geeft de bal voor. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ... Roriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - Soto FC 3:0

45e minuut.
Jurado geeft de bal voor. Chambé is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prinzessin. Prinzessin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSCN 50%, Soto FC 50%.
SSCN - Soto FC 3:0

48e minuut.
Aebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aebi speelt de bal door. Cano is nu in balbezit. Zsák rent richting de bal. Zsák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Aragón kopt de bal weg. Chambé heeft problemen om de bal te vangen. Chambé passt de bal met de wreef. Zsák is nu in balbezit. Zsák haalt uit met een fantastische trap. Roriz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chambé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Roriz trapt de bal weg. Aragón kopt de bal weg. Chambé is nu in balbezit. Chambé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Aragón geeft een hoge lob. Cano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durğut met een sublieme pass. Zsák rent richting de bal. Zsák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - Soto FC 4:0

59e minuut.
Urrutia met een sublieme pass. Kuczera rent richting de bal. Kuczera geeft een lange en hoge pass. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Inworp. Cuartero komt het veld opgelopen. Torre komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Zsák de bal. Correira bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák onderschept slim de pass. Chambé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hagges bereikt de bal nog maar net als eerste. Durğut verovert de bal door een tackle van achteren. Durğut met een sublieme pass. Zsák is nu in balbezit. Zsák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Roriz met een harde bal richting middenveld. Cuartero heeft problemen om de bal te vangen. Hagges speelt de bal door. Fernández rent richting de bal. Fernández geeft een lange en hoge pass. Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Durğut rent richting de bal. Hagges rent richting de bal. Durğut verovert de bal door een tackle van achteren. Durğut probeert naar een medespeler te passen. Chambé rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Chambé is nu in balbezit. Prinzessin verovert de bal door een tackle van achteren. Prinzessin met een sublieme pass. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - Soto FC 4:1

86e minuut.
Torre trapt de bal weg. Prinzessin kopt de bal weg. Jurado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Portuga onderschept slim de pass. Portuga draait met de bal, schiet en ... Torre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSCN 57%, Soto FC 43%.
SSCN - Soto FC 4:1