Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Engranatges sense Closca Torb
Normal Tactiek PRv1
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten solid
hopeless Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Nagual met een sublieme pass. Treserra heeft problemen om de bal te vangen. Nagual rent richting de bal. Gerlach onderschept slim de pass. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akkersdijk met een snelle inworp. Gilabert is nu in balbezit. Gilabert geeft een hoge lob. Gerlach maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernat bokst de bal weg.

8e minuut.
Gilabert geeft een lange en hoge pass. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach schiet op doel. Na een snelle pass probeert Domínguez de bal onder controle te krijgen. Bernat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:1

9e minuut.
Gilabert is nu in balbezit. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornellà begaat een overtreding. Akkersdijk raakt geblesseerd tijdens het duel. Gilabert komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Diana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morisod de bal. Treserra bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod onderschept slim de pass. Morisod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nagual kopt de bal weg. Quang Vũ geeft een lange en hoge pass. Ramírez kopt de bal weg. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gilabert geeft een lange en hoge pass. Morisod is nu in balbezit. Morisod passt de bal met de wreef. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:2

22e minuut.
Morisod rent richting de bal. Morisod speelt de bal door. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach draait met de bal, schiet en ... Bernat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:3

24e minuut.
Gilabert met een sublieme pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk onderschept slim de pass. Akkersdijk haalt uit met een fantastische trap. Bernat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:4

29e minuut.
Bernat trapt de bal weg van het doel. Lima kopt de bal weg. Gerlach rent richting de bal. Gerlach schiet op doel. Bernat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:5

33e minuut.
Pons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chętny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gerlach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morisod rent richting de bal. Morisod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:6

40e minuut.
Morisod onderschept slim de pass. Morisod draait met de bal, schiet en ... Robirosa probeert de bal aan de voet te houden. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:7

44e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Domínguez de bal onder controle te krijgen. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges sense Closca 73%, Torb 27%.
Engranatges sense Closca - Torb 0:8

48e minuut.
Gerlach passt de bal in één keer door. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod passt de bal zonder na te denken. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Chabrier rent richting de bal. Gilabert rent richting de bal. Gilabert passt de bal met de wreef. Morisod heeft problemen om de bal te vangen. Morisod schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Teppers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gerlach de bal. Chabrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach verovert de bal door een tackle van achteren. Gerlach draait met de bal, schiet en ... Bernat bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:9

70e minuut.
Escabrós probeert naar een medespeler te passen. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima speelt de bal door. Daar is Morisod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morisod draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gerlach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:10

74e minuut.
Nagual schiet op doel. Na een snelle pass probeert Portelli de bal onder controle te krijgen. Gilabert rent richting de bal. Treserra verovert de bal door een tackle van achteren. Treserra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gilabert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akkersdijk heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez rent richting de bal. Akkersdijk verovert de bal door een tackle van achteren. Akkersdijk geeft een lange en hoge pass. Bernat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:11

79e minuut.
Treserra is nu in balbezit. Quang Vũ onderschept slim de pass. Quang Vũ met een sublieme pass. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gerlach heeft problemen om de bal te vangen. Gerlach passt de bal zonder na te denken. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod draait met de bal, schiet en ... Bernat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:12

89e minuut.
Morisod rent richting de bal. Morisod probeert naar een medespeler te passen. Gerlach rent richting de bal. Gerlach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Torb 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges sense Closca 56%, Torb 44%.
Engranatges sense Closca - Torb 0:13