Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Plaza Amador PIMBA`S F. C.
TEUTON Tactiek THE REVENAT
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
40.1 gemiddelde waardering 55.3
average Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


16e minuut.
Sandoval kopt de bal weg. Bah rent richting de bal. Bah speelt de bal door. McGwire is nu in balbezit. McGwire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - PIMBA`S F. C. 0:1

19e minuut.
Hoàng Thái geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bah met de inworp. Felcon geeft de bal voor. McGwire krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Neruda bokst de bal weg.

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Felcon zal de hoekschop nemen. McGwire kopt de bal weg. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Neruda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - PIMBA`S F. C. 0:2

21e minuut.
Paredes onderschept slim de pass. Paredes geeft een hoge lob. McGwire rent richting de bal. McGwire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - PIMBA`S F. C. 0:3

24e minuut.
Üçdağ geeft een lange en hoge pass. Bah kopt de bal weg. Daar is Hooker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGwire is nu in balbezit. McGwire draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Darda verovert de bal door een tackle van achteren. Felcon verovert de bal door een tackle van achteren. Felcon met een sublieme pass. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kapłański met de inworp. Bah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bah geeft de bal voor. Sandoval kopt de bal weg. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. McGwire is nu in balbezit. McGwire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - PIMBA`S F. C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Plaza Amador 57%, PIMBA`S F. C. 43%.
CD Plaza Amador - PIMBA`S F. C. 0:4

63e minuut.
Orange met een sublieme pass. Pačev is nu in balbezit. Zagal begaat een overtreding. Zagal krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Hooker bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire onderschept slim de pass. Felcon rent richting de bal. Felcon geeft de bal voor. Cornejo krijgt zijn hoofd ertegen. Neruda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hooker rent richting de bal. Hooker geeft een hoge lob. McGwire is nu in balbezit. McGwire draait met de bal, schiet en ... Neruda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - PIMBA`S F. C. 0:5

72e minuut.
Araúz komt het veld opgelopen. Vanoverschelde komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft de bal voor. Araúz rent richting de bal. Araúz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - PIMBA`S F. C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Plaza Amador 68%, PIMBA`S F. C. 32%.
CD Plaza Amador - PIMBA`S F. C. 0:6