Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK SARAJKA 2 FC United of Manchester
Normal Tactiek 442 peko
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.1 gemiddelde waardering 59.7
average Schieten incredible
weak Passen formidable
average Verdedigen solid


3e minuut.
Erarslan passt de bal in één keer door. Cornet is nu in balbezit. Cornet geeft een lange en hoge pass. Arbana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Milić trapt de bal weg van het doel. Urbaniak rent richting de bal. Urbaniak passt de bal met de wreef. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:1

7e minuut.
Woodcock geeft de bal voor. Isaković kopt de bal weg. Stallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:2

9e minuut.
Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas onderschept slim de pass. Arbana rent richting de bal. Arbana schiet op doel. Woodcock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:3

11e minuut.
Cornet geeft de bal voor. Arbana probeert de bal met de borst te controleren. Woodcock bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana verovert de bal door een tackle van achteren. Arbana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Woodcock met een harde bal richting middenveld. Urbaniak probeert de bal met de borst te controleren. Urbaniak speelt de bal door. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel. Milić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana onderschept slim de pass. Arbana passt de bal met de wreef. Dantas rent richting de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:4

19e minuut.
García Almendros onderschept slim de pass. García Almendros geeft een lange en hoge pass. Arbana is nu in balbezit. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:5

22e minuut.
Damjanac heeft problemen om de bal te vangen. Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak passt de bal in één keer door. Arbana rent richting de bal. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Paal! García Almendros probeert naar een medespeler te passen. Arbana rent richting de bal. Arbana schiet op doel. Milić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
García Almendros neemt de hoekschop. Dantas is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ružić ... Strafschop! Dantas raakt geblesseerd tijdens het duel. Arbana neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Milić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:6

25e minuut.
Slavović passt de bal zonder na te denken. Dantas rent richting de bal. Dantas speelt de bal door. Arbana rent richting de bal. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Stallone de bal onder controle te krijgen. García Almendros rent richting de bal. García Almendros passt de bal in één keer door. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arbana rent richting de bal. Milić speelt de bal door. Cornet geeft een lange en hoge pass. Arbana is nu in balbezit. Arbana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Erarslan heeft problemen om de bal te vangen. Erarslan geeft een lange en hoge pass. Daar is Woodcock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:7

30e minuut.
Cornet met een sublieme pass. Woodcock is nu in balbezit. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Arbana is nu in balbezit. Arbana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas passt de bal met de wreef. Arbana rent richting de bal. Arbana schiet op doel. Milić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:8

35e minuut.
Damjanac is nu in balbezit. Arbana onderschept slim de pass. Woodcock bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana verovert de bal door een tackle van achteren. Arbana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:9

37e minuut.
Milić probeert naar een medespeler te passen. García Almendros kopt de bal weg. Pikić is nu in balbezit. Pikić geeft een lange en hoge pass. Arbana krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
García Almendros is nu in balbezit. García Almendros met een sublieme pass. Arbana is nu in balbezit. Arbana schiet op doel. Milić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:10

41e minuut.
Urbaniak passt de bal in één keer door. Arbana probeert de bal met de borst te controleren. Arbana probeert naar een medespeler te passen. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:11

42e minuut.
Stallone is nu in balbezit. Erarslan onderschept slim de pass. Erarslan speelt de bal door. Dantas probeert de bal met de borst te controleren. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Woodcock geeft een lange en hoge pass. Inworp. García Almendros met een snelle inworp. Urbaniak geeft een lange en hoge pass. Arbana krijgt zijn hoofd ertegen. Milić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 85%, FC United of Manchester 15%.
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:11

51e minuut.
Maltese onderschept slim de pass. Maltese probeert naar een medespeler te passen. Cornet geeft de bal voor. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Milić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:12

53e minuut.
Joković is nu in balbezit. Joković geeft een hoge lob. Cornet kopt de bal weg. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ružić kopt de bal weg. Cornet heeft problemen om de bal te vangen. Cornet probeert naar een medespeler te passen. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Stallone rent richting de bal. Erarslan onderschept slim de pass. Erarslan passt de bal met de wreef. Arbana rent richting de bal. Arbana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bogavac heeft problemen om de bal te vangen. Erarslan met een sublieme pass. Urbaniak speelt de bal door. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel. Milić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Milić speelt de bal door. Erarslan kopt de bal weg. Cornet met een sublieme pass. Arbana heeft problemen om de bal te vangen. Arbana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Slavović speelt de bal door. Arbana rent richting de bal. Arbana passt de bal met de wreef. Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas schiet op doel. Milić bokst de bal weg.

66e minuut.
Woodcock kopt de bal weg. Ružić probeert de bal aan de voet te houden. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel. Milić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:13

68e minuut.
Cornet speelt de bal door. Dantas rent richting de bal. Dantas passt de bal in één keer door. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Milić trapt de bal weg van het doel. Urbaniak speelt de bal door. García Almendros rent richting de bal. García Almendros geeft een hoge lob. Milić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Erarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaniak geeft de bal voor. Cornet kopt de bal weg. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac probeert naar een medespeler te passen. Pikić is nu in balbezit. Pikić geeft een hoge lob. Urbaniak geeft een lange en hoge pass. Milić bokst de bal weg. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:14

75e minuut.
Arbana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pańczyszyn komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak geeft een lange en hoge pass. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel. Milić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ružić trapt de bal weg. García Almendros kopt de bal weg. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Urbaniak met de inworp. Klungelig pakt García Almendros de bal. García Almendros geeft een lange en hoge pass. Dantas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Maltese kan de bal niet met de borst controleren. Pikić geeft een hoge lob. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... Milić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:15

79e minuut.
Pańczyszyn rent richting de bal. Stallone begaat een overtreding. Pańczyszyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbaniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dantas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Cornet met een snelle inworp. Erarslan is nu in balbezit. Erarslan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stallone de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ružić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woodcock is nu in balbezit. Woodcock geeft de bal voor. Urbaniak heeft problemen om de bal te vangen. Urbaniak geeft een hoge lob. Milić bokst de bal weg. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Paal! Woodcock heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Almendros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dantas krijgt zijn hoofd ertegen. Milić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:16

83e minuut.
Urbaniak kopt de bal weg. Daar is García Almendros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Almendros geeft een hoge lob. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. Milić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Erarslan met een sublieme pass. Urbaniak controleert de bal met de borst. Urbaniak passt de bal zonder na te denken. Dantas rent richting de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ... Milić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:17

88e minuut.
Urbaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaniak passt de bal zonder na te denken. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel. Milić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 82%, FC United of Manchester 18%.
FK SARAJKA 2 - FC United of Manchester 0:18